PR CUAET
-
Той самий нок
-
Міняв роботу місяць перед номінацією чи потрібно писати пояснення на федеральному чому міняв роботу? Номінацію видали на нову роботу
-
Розбіжності можете пояснити в LoE Проте бажано щоб було однаково
-
Ситуація
-
Залежить від програми, по якій ви хочете подаватись. Бо десь треба довідки за останні 10 років, десь - з 18 років.
-
Так, відписала. В вас номінація по новій роботі. То ж все ок бо eligibility дійсна. Сповіщати не треба проте треба вказувати дві роботи на фед етапі
-
Дякую
-
Це програма для українців по воззʼєднанню. Дякую, що відповіли:) Ніби останні 10 років, але ж майже на розсуд офіцера
-
CRA акаунт(можливо комусь знадобиться) Альберта. З березня досі не обробили декларацію чоловіку, відповідно чекаємо на повернення(бугалтер сказав у канадців теж така проблема цього року, не тільки в нас). Намагались зайти через банк на кабінет - постійно вибивало, а потім заблокувало взагалі вхід після 5 спроб, код на пошту теж замовити не давало, тільки звонити. Але вихід знайшли випадково💃 Зайти в акаунт вдалося без звінків на гарячу лінію за допомогою акаунту на alberta.ca(провінційного партнера). Під час входу в cra через alberta.ca запросило вписати sin,телефон та мейл і вуаля пустило в кабінет🤞 З мінусів - в кабінеті декларація пише "в процесі" і невідомо коли опрацюють...
-
Так, треба
-
Ніяк, якщо ви вже оновили дані. Той Резерв+ глючний і оновити адресу вдруге просто вже не дає. (Я не військовозобов'язана, але спробувала, як воно працює, і помітила цю проблему)
-
підійде
-
Привіт, подали заявку в Едмонтон на довідку про несудимість, вже 2 міс пройшло.... Чи підійде довідка з Дії, з куар кодом повна, на якій є напис "для подання в іноземні установи"? Якщо її перекласти у сертиф перекладача звісно
-
Добрий день Підкажіть будь ласка, тиждень назад зареєструвалися, щоб отримати gst номер Він має прийти на ел пошту чм на звичайну? І не знаєте скільки це займає часу
-
Заповнюєте анкету від імені дитини
-
Потрібно бути в Канаді
-
Ми вже чекаємо пішов 5й місяць з Едмонтону, прийшло рівно 0 з 2 замовлених😒
-
По времени города в котором ловите
-
Дякую, дякую, 🙏 Я ще не встигла перевірити Ви мені дуже допомогли, будемо робити той рекорд
-
Для цієї програми треба довідки з 18 років.
12 Jan 2024, 17:45
13 minutes ago