PR CUAET
-
Всім доброго дня. Декілька місяців назад, були на консультації у ріелтора, плануємо купити будинок. Так ось, там була інформація, що якщо немає ПР, то будуть додаткові податки. Чи вірна інфа? Тоді питання до тих, хто купляв нерухомість без ПР, скільки вийшло додаткового податку? А то бачив у попередніх повідомленнях, що є люди які купили без ПР
-
Ще можу сказати, що відчувала себе найгірше під час останньої спроби. Мені здавалось, що я наберу найгірші бали за всі рази 😂 тому майте на увазі, що треба таки дочекатися результатів. Всім успіху!
-
Так, я реєструвався в резерві ще з самого початку. Але все рівно відмовили доки не буде коду. Вчора, з кодом - зробили, правда останнім (десь о 19)
-
Перепрошую, вам відмовили перед цим , вчора ви показали код і вам оформили, правильно я розумію?
-
Вітаю, що забрали, скучно не було?)
-
У мене інвалідність і відстрочка. В травні відмовили поки не буде коду. Вчора зробили.
-
Доброго. Чоловік записався на 19 липня на подачу на новий паспорт. Оновив дані у Резерв+, документ сформувався. Напишемо тоді тут, як пройде. ( але в нього інвалідність і він знятий з обліку)
-
👏🏻👏🏻👏🏻Сколько в вас упорства,поздравляю с достижением цели!
-
Ну не так як в понедiлок 😉 Але робила добрi справи I тому дуже було приемно що вдалося забрать той бажаний паспорт i людям допомогти)
-
Зрозумів, дякую за відповідь, хай щастить!
-
Спасибо ❤️ выбора не было, вот и пришлось включиться 😂
-
Мы встретили этого парня потом в кофейне. Он сказал, что ему сказали, чтобы он ехал в Украину и обратился в ТЦК. Что здесь они ничем помочь не могут
-
Не приняли;( Этого парня вчера видели все.
-
Дякую за відповідь, так це полегшує ситуацію, успіхів
-
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста. Вчера вечером отправил документы через вебформу, но никаких подтверждений не получил на эмейл. До этого отправлял несколько раз и приходил автоматические сообщения. Кто-то еще сталкивался с таким?
-
Я до цього відправляла запит до Оттави в березні, в квітні все прийшло. Оттава швидше (але то було минулого року)
-
Почекайте декілька днів, має прийти повідомлення що вони отримали документи
-
Так старий з візою не віддавати
-
Я тоже переживаю,учу что-то ,знаю что с чтением и аудированием все будет отлично,а вот основное ... но решила,что на АОС и так хватит ,как раз увижу свой уровень и пойму потом на что давить, чтоб сдать на 9ки для эКСПРЕСС, если на программу не попаду.
-
Строк дії довідки існує тоді коли ви не проживаєте в Канаді( ну я так розумію що ви в Канаді), от якщо ви залишите Канаду більше ніж на пів року, тоді треба буде брати довідку з тієї країни
12 Jan 2024, 17:45
12 minutes ago