PR CUAET
-
Вітаю, що забрали, скучно не було?)
-
У мене інвалідність і відстрочка. В травні відмовили поки не буде коду. Вчора зробили.
-
Доброго. Чоловік записався на 19 липня на подачу на новий паспорт. Оновив дані у Резерв+, документ сформувався. Напишемо тоді тут, як пройде. ( але в нього інвалідність і він знятий з обліку)
-
👏🏻👏🏻👏🏻Сколько в вас упорства,поздравляю с достижением цели!
-
Ну не так як в понедiлок 😉 Але робила добрi справи I тому дуже було приемно що вдалося забрать той бажаний паспорт i людям допомогти)
-
Зрозумів, дякую за відповідь, хай щастить!
-
Спасибо ❤️ выбора не было, вот и пришлось включиться 😂
-
Мы встретили этого парня потом в кофейне. Он сказал, что ему сказали, чтобы он ехал в Украину и обратился в ТЦК. Что здесь они ничем помочь не могут
-
Не приняли;( Этого парня вчера видели все.
-
Дякую за відповідь, так це полегшує ситуацію, успіхів
-
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста. Вчера вечером отправил документы через вебформу, но никаких подтверждений не получил на эмейл. До этого отправлял несколько раз и приходил автоматические сообщения. Кто-то еще сталкивался с таким?
-
Я до цього відправляла запит до Оттави в березні, в квітні все прийшло. Оттава швидше (але то було минулого року)
-
Почекайте декілька днів, має прийти повідомлення що вони отримали документи
-
Так старий з візою не віддавати
-
Я тоже переживаю,учу что-то ,знаю что с чтением и аудированием все будет отлично,а вот основное ... но решила,что на АОС и так хватит ,как раз увижу свой уровень и пойму потом на что давить, чтоб сдать на 9ки для эКСПРЕСС, если на программу не попаду.
-
Строк дії довідки існує тоді коли ви не проживаєте в Канаді( ну я так розумію що ви в Канаді), от якщо ви залишите Канаду більше ніж на пів року, тоді треба буде брати довідку з тієї країни
-
Я тому і запитала, бо коли я додавала на сайті мілітарі форму то мені прийшло підтвердження десь за місяць, що додано до справи, так само було і з свідоцтвом про народження. Я отримала підтвердження і за годину після цього еліджбл. Але тут чітко вказано імейл на який треба надати відповідь
-
Не знаю.
-
А если QR есть и на учёте, но в колонках "отсрочка" и ВЛК прочерки, они примут?
-
Вітаю Підкажіть будь ласка куди краще підгрузити додаткові документи від родича ? Бо до форми imm 0191 можна тільки 3 документа більше … туди де всі додаткові просто в окрему графу ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 201746 of 407982
2 minutes ago