PR CUAET
-
Я пробувала в різні дні, з різних девайсів, в тому числі, с ноута тошиба((
-
Я зрозумів, дякую вам, буду тоді чекати на трек номер від DHL
-
Після отримання eCOPR намагаюся оновити дані для health card через email. Чи потрібно роздрукувати та підписувати від руки eCOPR, чи можна надіслати в тому вигляді що скачали?
-
Доброго дня,краще їдьте до них і особисто питайте ні чого вони не відповідають
-
Дякую)))
-
CLB
-
Какой тест?
-
Я здавала в Аchev там максимум 8 CLB. Я здала на 7. Тут всі пишуть 10. Цікаво
-
Скиньте в групі лінк. Люди будуть вам вдячні
-
А какая ситуация по приему на новый паспорт тем кому больше 18. Вы уточняли или из Резерв+ есть код этого достаточно?
-
наскільки я знаю треба підписати на стороні client copy я роздрукувала, підписала і відсканувала на всякий випадок
-
Canadian language benchmark. Я просто готуюсь до сelpip.
-
Невозможно, у меня тоже отказываются, придется или искать работу по тому же ноку в другой компании либо по какой-то из федеральных программ подавать
-
я не питала. Тому не знаю чесно.
-
Дамы и господа, те кто сейчас или сегодня в одном из трёх консульств, задайте пожалуйста вопрос о процедуре подачи на паспорт для мужчин 18-60. Уточните все детали, или любой QR из Резерв+ подходит, нужна ли отсрочка, ВЛК и т.д. Это сэкономит время тем кто планирует ехать, а также укоротить очереди
-
мабуть самий старший офіцер приходить на годинку і робить людей щасливими😁
-
Бачила вчора, що заходили всі до консула, щоб отримати паспорт. Всі записались у список-чергу і дівчинка оголошувала по списку людей і вони йшли до консула за паспортом.
-
А що ви хочете в кабінеті побачити? Я можу зайти на ваш кабінет і витягти інформацію
-
Я дивлюсь у кінці тижня роздають саме портали
-
Цікаво, чи можна цю відмову використати для гуманітарної програми
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago