PR CUAET
-
Нужно стать на консульский учёт в таком случае
-
Хтось знає чи видають паспорти в Едмонтоні по п'ятницях і чи є додаткові вимоги для чоловіків, які оформили виготовлення паспорту раніше і паспорт вже прийшов?
-
Мені прийшло повідомлення про те, що вони отримали документи через 5 днів після відправки
-
@Viktor_lion Супер! Дякую дуже!
-
А ок , не очень весело )
-
То вам дістався слот від якого хтось відмовився, у всіх консульствах однаково, тобто в наступний вівторок викинуть на першу половину серпня.
-
Я сделала справку о несудимости за 3 недели , нахожусь в торонто
-
Доброго дня атестат про школу загублений, витяг з дії є, це важливий момент при подачі??
-
Додайте пліз в мене , дуже треба апоінтмент раніше
-
Напишіть своєму HR. Я запитала - мені відповіли. Щоб не гадати.
-
В мене аналогічна ситуація,здала аналізи в січні 23 року,а щас прийшов такий же лист.(Це в моєму випадку) - я теж подумала ,що потрібно здати повторно аналізи і пішла в клініку яка біля нас і лікар по U-номеру ворк перміта не змогла подивитись якусь інформацію і порадила звернутись в ту клініку де я проходила медогляд. Назначений день я прийшла до лікаря,поки фотографували та вносили дані,як виявилось лікар не потрібний ,мені роздрукували ті аналізи які я здавала ще минулого року,сказали відсканувати і самостійно відправити до ircc . Я так зрозуміла,що просто їх лікар не відправила!
-
То було масово, на два тижні, і в двох консульствах 🫣
-
І мене. Дякую!
-
Подзвонив в клініку там сказали що вже результати не бачать і якщо я нікуди не подаюсь то мені вони мені не потрібні
-
If your income 800k you can buy a home for $3,200,000
-
Доброго дня . Якщо людина отримала візу\куает , але досі не приїхала. Їй вже ворк перміт не видадуть? І чи зможе вона заїхати до країни по цій візі
-
як проходив орал ? теж треба здавати орал на левел 4 але переживаю
-
Дякую за відповідь, дуже інформативно, гарного вікенду вам
-
Я взагалі не розумію навіщо атестат, якщо є дипломи. Можливо,якщо дипломів немає,тоді це важливо
-
Вы можете податься на WP после AIP
12 Jan 2024, 17:45
Post 203423 of 389854
less than a minute ago