PR CUAET
-
У будь якій програмі якщо береться досвід роботи з попередніх робіт потрібен референс летер. Або прикріплені інші «докази досвіду»: пейстаби і тд і пояснення чому реф летер дістати не можете (закрилась компанія чи інше)
-
людина ще на стадії заповнення. навіщо їй відкликати аплікацію
-
Зверніться до міграційного консультанта і запитай про варіанти ваших подальших дій.
-
Мне ее подписывали дважды, первый раз для тех пути но пришел отказ, второй для AOS и оба раза без проблем. В течении нескольких часов уже была на почте
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Demande
-
А Reconsideration request вони робили чи просто подали ще раз?
-
Можно отозвать аппликацию эту, и попросить возврат денег. Это не правильная программа которая вы выбрали. Смотрите видео. Отозвать можно в веб форм. Там же страница что мы добавляем документы
-
Значит удалить и подавать по украинской программе семейной. Есть видео . Надо изучить видео заранее
-
По NLPNP не береться😊. Якщо є реферанси це звісно плюс, але якщо нема також не критично, якщо це не потрібно для підтвердження кваліфікації за поточною роботою з якою людина подається на номінацію. Крім того під час подачі на федеральний етап після провінційного у переліку обовʼязкових документів реферансів нема, тобто повернути заявку як неповну не можуть
-
читайте уважно інструкцію і дивіться відео як правильно заповнювати аплікацію по цій програмі. цю неправильну - видаліть.
-
Я бачу Employment Verification Letter у списку. Це тільки доводить те що вони розглядають по кожній програмі по різному.
-
Дякую, Чи маю я телефонувати і просити їх виправити?
-
я брал 11 SETS это 22 экзамена Listening Reading. C зимы примерно раз в месяц у них были скидки 50% на всё
-
По факту ідеально відпрацювати на роботодавця свого 1 рік і мати всі документи від одного і не паритись. Згадую про всі збирання референсів від своїх роботодавців (навіть тодішнього поточного) з жахом просто
-
А у вас там не всі ноки вимагають попередній досвід? 😅 Я уже в дорозі до НФ🤣
-
Так в списку при подачі на номінацію вони є, але по факту обовʼязковими є лише документи з поточної роботи, знову ж таки якщо ваш нок не вимагає попереднього досвіду.
-
Добрый день ,Подскажите пожалуйста, в случае приезда в Канаду в августе месяца смогу ли я претендовать на WP ?
-
Ну якщо аору ще немає то можна відкликати😄
-
go.mfa.gov.ua/ Слоти обіцяють завтра, після 18 по часу Торонто. Але слідкуйте за обявами на фейсбук сторінці консульства Торонто. Вам потрібен дитячий слот до 16 років. Успіхів.
-
Підкажіть будь-ласка, що робити з health card та driver’s license після отримання PR. SIN новий вже отримали, а от з іншим трохи заплуталась. Чи можна оновити онлайн чи потрібно тільки в сервіс Онтаріо йти? Якщо можна онлайн, то яку опцію обирати для того, щоб оновити health card. Заздалегідь дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 204672 of 396782
less than a minute ago