PR CUAET
-
Хтось тут розуміється на GCMS Noted ? Бо мені важкувато щось там найти 🙏
-
Привіт, подавалися на федеральний рівень ще у листопаді . Медична і Біометрія підтверджені ще в березні з того часу ніякої відповіді. Чи є ще хтось хто чекає ? Можливо у вас була така ситуація ? Поділіться, будь ласка , досвідом .
-
Так. Ваш депендант не має права на ПР якщо ви виявитесь inadmissible
-
Подавались вместе с сыном. Если откажут так сразу обоим?
-
Віза куаєт і імміграція і ПР мають абсолютно різний рівень перевірок. Куаєт давали і з судимостями, і з депортаціями. На ПР же завжди іде багато перевірок на admissibility. І відсіюють за своїми вимогами.
-
Спасибо🙏🏻🌸
-
Так визу кует дали,может и тут пройдёт?
-
Головне вказуйте ці факти при подачі аплікації.
-
Це може вплинути, звісно.
-
Так я розумію що не додасть . Але чи не буде проблем що я працюю долатково на селф емплоєр .
-
Всім привіт. Хто продовжував паспорт в Едмонтоні? На сайті написано що в режимі живої черги з 11.30 до 15.00 щоденно, крім вихідних. Зазвичай як багато людей в живій черзі? Можна прийти об 11? Чи треба бути раніше? Дякую
-
до квітня віддають без кʼюар коду, просто запитують, чи встановлювали резерв (вони це просто собі в листі відмічають галочкою)
-
С такой вводной информацией вам никто не скажет
-
Видно в понедельник их мама родила... 😂
-
Як по контракту/оферу треба писати
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, дружина працює в салоні краси на комісії (%). При заповнені імміграційних анкет як в такому випадку вказувати фул-тайм або парт-тайм? Як взагалі в такому випадку рахувати години? Наприклад, людина на робочому місці може бути 12 годин і тільки 5 з них працювати з клієнтом. Дякую
-
А є десь інструкція, як це зробити по номеру?
-
Дякую, це те, що я шукала)
-
Дякую!
-
А сколько сыну было лет на момент подаче. И почему вы думаете что откажут?
12 Jan 2024, 17:45
Post 206471 of 397244
3 minutes ago