PR CUAET
-
Зараз сюди скину те повідомлення.
-
Таке не є misrepresentation, не переживайте. Робіть все to the best of your knowledge
-
Можете на лінію подзвонити там є пункт апдейт документи оновити і послухаєте що робити
-
Дякую. Чи немає у вас лінку на цю статтю? Бо шукала по групам і схожого не знайшла(
-
Я теж щось взагалі не зрозуміла звідки вони хочуть їх завозити
-
Теж цікавить
-
Я щось тут не розумію. Щоб працювати в поліції треба обов'язково або PR або Citizenship status, як можна зазначати ці професії як eligible для АOS????
-
Візитор рекорд після виїзду з Канади стає не дійсним. Про це вже в чаті в якійсь із його гілок детально писали. Навіть була ціла стаття-пояснення про це від міграційного консультанта. Тому якщо ви з дитиною виїдете, то після повернення потрібно буде або просити одразу в аеропорту новий візітор рекорд для дитини на основі ворк пермітів батьків, або подаватися онлайн, знову ж таки, на основі ворк пермітів батьків. Вже не пам'ятаю, але здається, що після повернення в Канаду в дитини є якийсь певний обмежений час легального перебування в країні. За цей час потрібно встигнути податися на новий візітор рекорд. Це стосується тільки візітор рекорд. На термін дії стаді перміту і ворк перміту виїзди з Канади і повернення назад ніяк не впливають.
-
І щось мені підказує, вони і далі будуть так робити до кінця року 🤔
-
Дякую вам!
-
Ось. Повідомлення вище про це.
-
Дякую ❤️ підвищена тривожність з будь-якої причини і еміграція - несумісні речі, на жаль 🥲😅
-
Я відправила в Отаву конверт для себе і чоловіка 11 лютого і досі нічого і не чекаю вже, шкода тільки грошей. Скачала дію і зробила витяги. Спочатку я теж так подумала що то через новий закон не висилають але мені також нічого не прийшло або цей закон і жінок теж стосується?
-
Дуже схоже що ви праві
-
1-888-242-2100
-
Дякую! А по якому номеру дзвонити 🌻
-
Цікаво хто їм тільки ці updates®ulations пише, хто затверджує. Таке враження що вони живуть на іншій планеті. Просто немає слів.
-
‼️Аннулирование разрешения на пребывание в Канаде в качестве туриста (visitor record) при вылете Информация касается ОСОБЕННО детей! ‼️ ✅Если вашим детям по прилету в Канаду в аэропорту выдали Visitor record, не важно на какой срок (на год или 5), то обратите внимание, как только ребенок покидает Канаду он аннулируется⚠️. ✅Когда вы будете залетать в следующий раз, то вам (вашему ребенку) по умолчанию дадут 6 месяцев легального пребывания по прибытию, как и всем, кто прилетает по визитерской визе. ⚠️Наличие у вас предыдущего visitor record, который выдан на следующие 2-3 года значения уже не будет иметь. ✅СОВЕТ: В таком случае вам всегда легче просить у офицера в аэропорту разрешение на учебу на ребенка (независимо от возраста), потому что разрешение на учебу будет действовать все время, на которое оно выдано и не аннулируется при выезде, в противовес visitor record. ✅Вы также можете поменять visitor record на разрешение на учебу (study permit) уже будучи внутри Канады. ⚠️Обратите внимание, если вы прилетели с ребенком, получили visitor record, потом улетели из Канады и залетели через некоторое время обратно, у вашего ребенка есть 6 месяцев легального пребывания. ✅Потом вам нужно или продлить visitor record или поменять его на study permit. ✅Если вы не успели подать на продление или смену статуса на ребенка вы можете его возобновить в течение 90 дней после того, как статус истек. Это называется restauration of status. ⚠️Если ваш ребенок уже пребывает в Канаде больше, чем 90 дней после того, как прошли 6 месяцев (а прошлый visitor record уже аннулировался предыдущим выездом) – то вам нужно делать специальное разрешение, так как ребенок нарушил положение о законном пребывании в Канаде. ⚠️Это уже тяжелое нарушение, которое впоследствии может повлиять и 100 % повлияет на получение ПМЖ в дальнейшем. ‼️Нелегальное пребывание вашего ребенка в Канаде может поставить запрет на ПМЖ на всю вашу семью – идите к специалисту.
-
С Польщі чекала менше місяця, та й обійшлося це все приблизно 30 дол, не розумію чому завжди такий геморой с Україною.
-
Я саме тому по декілька разів на день повторюю про цю дату. Мабуть вже набридло деяким. Таке враження що це не працює)
12 Jan 2024, 17:45
Post 206558 of 408140
3 minutes ago