PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка, а чи можливо отримати БАДи посилкою з України? Чи є якісь ньюанси
-
Біженство радше росіянам дають, а не українцям)
-
Добре, що знайшли роботу, де підпишуть. На жаль, людям з Амазону, Волрмату, Сефори не пощастило .
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 Я через цю додавала фото продовження паспорта )
-
📮З 17 ЛИПНЯ ТЦК ТА СП НАДСИЛАТИМЕ ПОВІСТКИ ПОШТОЮ З 17 липня цього року ТЦК та СП матимуть можливість направляти повістки поштою. 🙋Чому саме з 17 липня? 👉Бо до 16 липня призовники, військовозобов'язані та резервісти зобов'язані уточнити свої дані, в тому числі адресу фактичного проживання. І по звершенні строку на уточнення Постанова КМУ 560 дозволяє направляти повістки поштою. 🙋На яку адресу буде відправлена повістка? 👉Якщо військовозобов'язаний уточнив свої дані, то повістка має направлятись на ту адресу, яка вказана при уточненні. 👉Якщо не уточнив - на адресу "прописки". 🙋Чи можна не з'являтись за повісткою, якщо вже уточнив свої дані через ЦНАП чи Резерв+? ❌Ні, неможна. Власне, процедура уточнення цих даних і передбачена заради того, щоб отримати інформацію, куди направляти повістку, і уникнути ризику неотримання повістки через фатичне проживання за іншою адресою (це моя особиста точка зору). Уточнення даних не звільняє від обов'язку осоьисто з'явитись до ТЦК та СП, якщо надійшла повістка. 🙋Чи можуть повістку просто кинути у скриньку? ❌Ні. Повістка має бути направлена рекомендованим поштовим відправленням (поштовим відправленням з оголошенням цінності з описом вкладення) з повідомленням про вручення. 🙋Що буде, якщо військовозобов'язаний не отримає цю повістку? 👉Постанова КМУ 560 передбачає, що повістка вважається врученою в таких випадках: ✅військовозобов'язани отримав листа в прямому значені цього слова ✅військовозобов'язаний відмовився отримувати листа, і працівник пошти зробив відповідну відмітку на листі та повернув листа в ТЦК та СП ✅адресат відсутній за цією адрсою, і працівник пошти зробив відповідну відмітку на листі та повернув листа в ТЦК та СП. 🙋Тобто за неявку за повісткою можуть покарати навіть тоді, коли військовозобов'язаний фактично її не оримуав? ✅Так. Тому варто подбати про те, щоб мати інформацію про надходження кореспонденції на адресу, яку вказали при уточненні, або адресу прописки, якщо дані не уточнювали. 🙋Чи буде в цій повістці дата, коли необхідно прибути в ТЦК та СП? ✅Так. Постановою передбачено, що день явки має бути не раніше, ніж через 14 днів з дня відправлення повістки. 📌Постанова КМУ 560 zakon.rada.gov.ua/laws/show/560-2024-%D0%BF#Text
-
Тоесть если один паспорт закончился , но в нем еще есть действующая виза , можно подавать на новый , истекший паспорт просто проколят?
-
думаю цей варіант вам підійде і обов'язково опишіть ситуацію з вашим паспортом: How to Submit a Reconsideration Request to IRCC Наступне стосується тих, хто перебуває в Канаді по програмі CUAET та подали заяву до 31 березня 2024 року на продовження свого тимчасового статусу додатково до 3-х років, але не отримали повного продовження на 3 роки, незважаючи на наявність дійсних паспортів та біометричних даних на весь період. Читайте далі за посиланням: www.ucc.sk.ca/images/stories/immigration/20240618-message-for-clients-cuaet-extension-review.pdf (український текст розміщений після англійського)
-
У мене в тому паспорті US visa , її видають на 10 років, незалежно від дії паспорту
-
І потім прийшов эмейл, шо supporting documents were added to the file
-
Віза не може бути довшою, ніж термін дії паспорту. Чи у Вас інакше? Паспорт, який закінчився, зазвичай треба або віддавати, або писати заяву і залишати. Тоді його проколють. Іншої офіційної процедури я не бачила.
-
Для всех
-
А як що до Endorsement of Candidate letter чи Employer Declaration and Authorization Form?! Якщо і цих документів у вас немає, тоді ви не зможете податися по Rural renewal stream.
-
На сайте БС где оформляли мсп все расписано.
-
Candidate letter дають. Там інформація з якого я працюю скільки заробляю і т д, то це підійде?
-
А можно ссылкой?
-
Уже ж почти 9 месяцев
-
О, я думала октябрь уже все получили )))
-
Доброго дня! Я також подала документи 6 травня і вони застрягли. Вам щось відповіли з консульства?
-
К сожалению, у меня 9 от подачи, 8 от биометрии, кейс проще велосипеда, упакованый всем от подачи. Тишина абсолютная.
-
Медицинский диплом (шесть лет обучения) оценили как докторантура первого цикла. Не очень понятно, что это значит. Но судя по тому, что написали, что это соответствует 4-5 годам обучения в Квебеке, то это ближе к бакалавриату.
12 Jan 2024, 17:45
Post 207181 of 408096
2 minutes ago