PR CUAET
-
ПРЯМИЙ ЕФІР Податки в Україну. Чи потрібно платити українцям, які перебувають за кордоном? 🎬 ПОСИЛАННЯ -www.youtube.com/live/6TR10QHLEow
-
Якщо ви плануєте виїхати і приїхати (після того, як ваша теперішня віза закінчиться), то звісно, треба. Якщо ж не плануєте виїжджати з Канади, то віза вам не потрібна. У Канаді, на відміну від деяких країн, нема вимоги, щоб віза була дійсною протягом усього часу перебування в країні.
-
Почитала відповіді. Дякую за інформацію. Я так зрозуміла, що подати можна, але чи дадуть залежить від офіцера, правильно?
-
Знаю що стоматолог та масажист. А потрібно на 1 людину чи можна на сімʼю чоловік донька(19) та син (17)
-
По закону на руках в громадянина може перебувати два паспорти. То пов'язано саме з візами в різні країни на довгі терміни. Дирявлять більш старі паспорти, які забирають в архів, коли ви їх здаєте в ДМС.
-
Потрібна звісно. Яка конкретно у вас? Sunlife? Manulife? Читайте що входить, але там все додатково те що не покривається державою (стоматолог, перевірки зору, окуляри, масажі, реабілітолог і тд)
-
Заповнюйте. Від роботи часто йдуть додаткові бенефіти, які не входять у провінційне страхування.
-
Я виготовляла другий паспорт в Україні і перший мені ніхто не дірявив, так само і моїм дітям і чоловіку
-
Але треба мати актуальний паспорт.
-
Тобто поясніть будь ласка
-
Так і є. На сайті canada.ca
-
Дійсні обидва документи , питання в факті обліку - він є , або немає) і як вище написано все ще залежить від статусу після оновлення, судячи з голосування тут ніхто не спішить оновлювати дані через резерв)
-
В Європі вона може чекати на візу рік і більше. Краще тут податися на візу на основі стаді перміту/візитор рекорд
-
Да, ухилянт
-
Не могу понять, если выехал через пункт пропуска, вовремя войны, имею обновленный военный билет и влк за 2022 год. То получается я в системе резерв+ в розыске буду)?
-
Також дякую за відповідь. Питання трохи не в тому було.
-
Дякую за відповідь. Але в мене вже є 2. В одному в мене канадська віза, тобто я повинна з ним бути. А в другому віза USA. Тобто я хочу виготовити більш «свіжий», тому один, там де USA visa, по заяві мені можуть залишити на руках, тому що там є валідна віза, просто зроблять дирки дироколом і віддадуть. Моє питання, чи немає проблем потім при поїздках до USA? Якщо ти вʼїзжаєшпо одному паспорту а візу показуєш з недійсного вже паспорта
-
Але вам треба всіх вказати в анкеті. Інакше на них не буде поширюватися страховка
-
Дуже дякую
-
Зазвичай, на всіх членів сім'ї
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago