PR CUAET
-
Не могу понять, если выехал через пункт пропуска, вовремя войны, имею обновленный военный билет и влк за 2022 год. То получается я в системе резерв+ в розыске буду)?
-
Також дякую за відповідь. Питання трохи не в тому було.
-
Дякую за відповідь. Але в мене вже є 2. В одному в мене канадська віза, тобто я повинна з ним бути. А в другому віза USA. Тобто я хочу виготовити більш «свіжий», тому один, там де USA visa, по заяві мені можуть залишити на руках, тому що там є валідна віза, просто зроблять дирки дироколом і віддадуть. Моє питання, чи немає проблем потім при поїздках до USA? Якщо ти вʼїзжаєшпо одному паспорту а візу показуєш з недійсного вже паспорта
-
Але вам треба всіх вказати в анкеті. Інакше на них не буде поширюватися страховка
-
Дуже дякую
-
Зазвичай, на всіх членів сім'ї
-
Сейчас уже не обязательно иметь военный билет. К счастью, его заменили электронным из Резерв+. Это существенно упрощает получение консульских услуг
-
Якщо буде статус ʼʼна облікуʼʼ то буде окей, зможете податись. Якщо статус до уточнення або в розшуку то навіть консул не може нормально сказати що робити але паспорт не дасть зробити 😅
-
Привіт! Для тих, кому цікаво - я сьогодні отримала номер своєї аплікації. Подалася в березні. Не знаю, чи важливо це, чи ні, але працюю в юрфірмі, англійську здала на високий бал, є диплом бакалавра та рекомендаційний лист від благодійної організації, де я волонтер вже майже два роки. Навряд це впливає на швидкість надання номеру, проте може комусь буде цікаво.
-
Верно, но поскольку они знают что вряд ли кто поедет, они придумают виртуальный ВЛК и, возможно, виртуальную службу) или заменят на налог, что более вероятно
-
а це має велику різницю, оновлювати чи ні в резерв+? якщо після їх терміну на поновлення даних, то вони будуть так і так чи відправляти на стару адресу(де умовно більшість і не буде проживати), чи куди ви оновили
-
Немає проблем ) у мене у дитини віза в паспорті , який закінчився в 2018 році, він продирявлений) показую візу в старому паспорті і даю новий паспорт на контролі
-
Знаю, що так і їздять з двома паспортами - один з візою а інший дійсний. Але не знаю чи пройде, коли американська віза продірявлена
-
Ну ок, а до чого тут на яких умовах виїхав? Це тип є громадяни до і після? ))) нічого не заважає Вам прислати на мейл запрошення на ВЛК , що цілком вірогідно буде введено в резерві з часом
-
Що обpати - Access to Information or Privacy Act? Перший запит коштує 5 дол, інший - безкоштовно
-
Так вони отримали у червні не в лютому і не березні. Також 1 людина 31 жовтня теж отримала. Але той тиждень де активно роздавали еліджибиті жовтневим аплікаціям на разі був один (( у червні.
-
У многих не было военных билетов, я его даже не мог в свое время получить из-за отсутствия бланков. Резерв+ это реально палочка-выручалочка в таких случаях
-
Всі хто проходив ВЛК до Сирського - повинен пройти знову ВЛК 😏
-
Это только будет видно после обновления данных. Все зависит от того, на каких условиях выехал
-
Так, вже отримали .
12 Jan 2024, 17:45
Post 207367 of 399191
5 minutes ago