PR CUAET
-
🔥🔥🔥 В нас поки ні :(
-
Предоставление услуг в Консульстве, влияет на то, какой статус показывает Резерв+ ?
-
Скоро ещё и повестку пришлют 😁 теперь есть куда...
-
оновив дані в резерв + і мені пише: інформація в реєстрі оберіг неповна . Будь ласка зверніться в тцк за місцем реєстрації або постійного проживання для уточнення даних . Консульські послуги мені не надали ( сказали їхати в тцк Була в когось схожа ситуація і що можливо зробити?
-
Може листопад то самий активний місяць був Особливо останні дні Багато заявок Будемо сподіватися, що скоро побачимо грудень
-
Как показала сегодня практика , то влияет . Не достаточно загрузить резерв +
-
оновив дані в резерв + і мені пише: інформація в реєстрі оберіг неповна . Будь ласка зверніться в тцк за місцем реєстрації або постійного проживання для уточнення даних . Консульські послуги мені не надали ( сказали їхати в тцк Була в когось схожа ситуація і що можливо зробити?
-
Я до речі зателефонував учора. Заспокоїли все в порядку😂, чекайте
-
Saskatchewan Experience- Existing Work Permit
-
Ну да То біда якась Я б телефонувала Це якось не норм🥲🥲🥲
-
наша статистика це і підтверджує
-
Так по іметрекеру листопад активний місяць, але ж вони жовтень нормально не обробили
-
Их не волнует , как ты выехал . Я выехал около 10 лет назад и они даже про это не захотели слушать , говорят какая разница когда ты выехал (
-
А це в якому саме консульстві відбулось?
-
тепер виникає питання - і навіщо той резерв якщо треба їхати в тцк
-
А если выехал с захваченного города, это законный выезд или нет?
-
Подпишите сейчас, потом будет легче переподписать
-
Питання про довідку з Польщі. Отримали в якості відповіді той самий бланк який надсилали, в якому просто проставили відповідну відмітку. Чи це ок? І якщо ок то цей документ просто перекласти на англійську і цього достатньо? Дуже дякую)!
-
так там приємні хлопці.
-
Погоджуюсь, по економічним програмам вже тричі відмовили б з такими даними. А тут все супер, треба тільки почекати
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago