PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Це зрозуміло. Моє питання в тому і є, чи в цьому випдку, для отримання дозволу від МІФІ буде грати якусь роль знання апліканта французської мови чи ні. Але я так зрозумів, що ще ніхто не може достовірно відповісти, бо ще ніхто не отримав дозівл або відмову від МІФІ (я маю на увазі людей с CUAT, що подавалися в квебеці по програмі family reunification for Ukrainians)
-
З номером
-
NOC welder який повинен бути?
-
Уточніть, будь ласка, Ви отримали саме AOR з вказаним номером вашої справи чи просто автореплай, що «дякуємо за сабміт вашої заявки»?
-
Сабмітнули 12 листопада, ще чекаємо
-
Доброго дня) Хотіла уточнити такий момент Коли подаєшся на Bridging open work permit Вони просять заплатити за біометрію, але вже пройшла оплата за біометрію коли подавалися на PR Чи потрібно платити чи вони зарахують ту біометрію яку ще колись робили для Cuaet?
-
Напишіть будь ласка коли отримаєте есорп, ми також чекаємо на нього
-
Вітаю, то означає що ваша справа вже в роботі 👍 ось по вам можемо і відслідковувати як швидко будуть розглядатися справи по цій новій програмі.
-
Мы уже получили такое
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при оформлені витягу в Дії вказувати нову назву міста чи стару, якщо його перейменували?
-
Acknowledgment of Receipt, тобто коли вже призначений офіцер на вашу аплікацію, він її відкрив і назначив номер справи і почав працювати над нею.
-
Так в тому то і проблема, що це нова програма, тому і статистика ще нема.
-
Шановна громада, питання про медогляд. Чоловік в Україні. На якому етапі в нього вимагатимуть пройти медогляд після подачі на фед. Рівні?
-
ІТ, вони мали вже з тим справу , привозили людей по закритим воркпермітам, була квота в них. Менеджер схвалив витрати. Сказав що поки я думаю як імітувати я не думаю про роботу, і тому він у виграші від того процесу
-
Чи важко було вмовити роботодавця? В мене знайомі кажуть що категорично їм робити не хочуть LMIA хоча працюють вже більше року. Не розумію чому одні роботодавці ідуть назустріч а інші ні
-
В мене на рік. Думвю що від типу лміа залежить
-
Я взагалі думвю що вибірок цього року не буде, 92 тис набрали, на 10 тис більше плану по ЕЕ
-
Вітаю! Наче ж на 1.5 р дають, чи вже ні?
-
Мабуть вже з 2024, бо вже більше місяця не було вибірок і народу піднакопилось з 500+
-
Извините, а что такое AOP? Мы отправили 3 ноября
12 Jan 2024, 17:45
Post 20804 of 396782
less than a minute ago