PR CUAET
-
Все просто, я думаю человек имеет ввиду что люди уехали из Канады, мне тоже если прийдет отказ я не буду сидеть в чате, просто продам жилье и поеду, не вижу смысла терять время. У каждого свой путь.
-
Дякую!
-
да, я self-employment, был до Канады 10 лет им и в Канаде уже 1.5 года, поэтому других вариантов нету, и образования нету
-
Вам інші не підходять категорично?
-
Якщо у мене буде відмова,я напишу
-
Ок,дякую йду шукати
-
Привіт, мабуть, дурне запитання, але: Якщо Квебек реквестить photocopy документа, до прикладу свідоцтво про одруження, то я їм надсилаю фізичною поштою ксерокопію свідоцтва про одруження + ксерокопію перекладу того свідоцтва?
-
Проверил все подходит,спасибо)
-
Доброго дня ,чи є тут такі,хто теж ще не отримав податки за 2023?
-
Ми подавались перший раз ,тому не в курсі що і як має бути
-
И я уже таких много знаю ((((
-
У кого есть картинка с фейсбука там где был скрин о том что на AOS подалось больше 95% людей с Индии. Очень нужно для новостей!
-
Моєму сину буквально вчора написали. Написав учитель на бланку школи
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка ви самі підгружаєте документ чи вам прийшов запит ? Бо мені теж прийшов новий WPі не знаю чи догружати самій чи чекати коли вони самі дадуть запит Дякую
-
Я розумію згода батька на ПМЖ дитини обов’язкова коли він не має наміру емігрувати. Тому дитину подавати не потрібно, якщо батько не погоджується підписувати декларацію? Якщо подати то буде відмова лише дитині чи основному апліканту теж?
-
Переклад робили не в них. Там дуже дорого. І без того перекладу довідка обійшлася близько 200 кад... Бо всі копії документів, що їм потрібно вислати мають бути завірені у нотаріуса.... Чекали не довго. 2 тижні
-
Переклад робити у перекладача, бо там вони хотять дуже багато.... І без перекладу та довідка вийшла близько 200 кад.... Тому,всі копії документів, що їм потрібно вистлати
-
Так звичайно , що нам , і вказано саме ім‘я нашої доньки , як ім‘я студента і її відвідування., прийшло особисто на мейл мій від директора
-
Дані про дитину подавати обов’язково в будь-якому випадку. Як і дані про колишнього чоловіка питають. Дитина буде вашим депендантом за визначенням. Але ви маєте право вказати дитину як non-accompanying, тобто таку яка не претендує на ПР. В такому випадку не потрібно дозвіл від батька і вам не відмовлять. Але в залежності від віку медицину/біометрію дитині можливо все одно треба буде здати
-
Скажіть, будь ласка, ці подяки з конкретними прізвищами, тобто адресовані особи то Вам?
12 Jan 2024, 17:45
Post 208269 of 393701
about a minute ago