PR CUAET
-
Простите,я так поняла что ребёнок получает пиар автоматически тоже до 21-24?
-
6 лет
-
А если на момент подачи дочке исполнилось 18 лет?
-
Вы человещище🙏 Очередной раз спасибо! У меня проблема что у ребёнка продленный паспорт, а на новый только подались во вторник🤦♀️ Ведь словить слот ещё тот ребус🤦♀️
-
Живу в Манитобе, делала паспорт в Оттаве, ни о чём не жалею ))
-
До 21 року включно. В 22 вже ні.
-
Не хвилюйтеся, дійсно не всім дають такий лист. Мені теж офіс відмовив, дали просто що дитина відвідує з такого-то числа. Моїм знайомим так само, але ПР вони отримали
-
Теж чекаю з лютого місяця😔
-
Я побачила, що паспорт прибув, тільки по трек номеру на сайті. Більше повідомлень не було. Хоча паспорт прийшов ще два тижні тому.
-
А, ну так! Sorry :)
-
Я з тих «щасливців» що подалася на WP ще 6 лютого і досі тиша. А знаєте, що мені відповіли, коли я телефонувала? Що в мене ще є діючий WP аж до серпня 2024, тому мені і не надають новий. Я б могла подумати що неправильно зрозуміла, але по телефону мені допомагала говорити дівчина, яка вільно спілкується англійською.
-
Ну так це і є жива черга, тільки в певний час. Не треба реєструватися і так далі. В Едмонтоні теж по днях та часах.
-
дуже цікаво.. тобто вони будуть тягнути до останнього аби аж потім дати новий вп?
-
Я выше писала, что нам в обычной паблик школе писали и учителя и директор на бланке школы, не просто сухую информацию, а развернутую характеристику ребенка. В то же время нашим друзьям в другой школе отказали.
-
Доброго дня. Ви вже отримали PR? В мене теж запросили резюме і я щось починаю нервувати.
-
Дуже-дуже цікаво так у людей, які подавалися в березні теж WP і закінчуються наступного року і нічого їм швидко відповідь прийшла, Чому у нас які подалися січень-лютий тиша, незрозуміло.
-
Чоловік замовляв на сайті Італії,сестра фізично забрала і вислала почтою в Канаду.
-
боже ви вважаєте та характеристика на окремому листі така важлива, бо все теж саме в торонтівському скул репорті є на сторінці 3. для гуманітарки цей лист це так, фактор другого ступеню. Головне щоб всі інщі, основні фактори в порядку були
-
Якщо чесно, я вже не знаю що і думати. Адже дійсно всі знайомі хто подавався пізніше або в той самий час вже отримали давно. І в мене всього два місяці залишилось діючого воркперміта.
-
сподіваємося на найкраще
12 Jan 2024, 17:45
Post 208374 of 389850
less than a minute ago