PR CUAET
-
Дякую, за відповідь
-
Не простіше
-
А чи не простіше за цей час переїхати в іншу провінцію і податися за умовами провінційної програми?
-
Якщо він нелегал,просто так його б непропустили . Він мав просити про біженство. Про яку гум програму може йти мова. Почитайте умови.
-
Для університету
-
А через год процесса h&c
-
Це нелегал. Хіба що біженство
-
А если человек пришёл пешком из мексики в сша, потом из сша в канаду и у него никогда не было ни визы, ни ворк пермита? Или человек из-за возраста / здоровья не может работать?
-
Я догружала
-
Для кожної програми свої документи. Дивіться на сайті Canada.ca в списку міграційних програм
-
Поділіться будь ласка хронологією процесу покупки. Цікаво як що відбувається по часу
-
Прочитайте в закріплених повідомленнях відповідь Остапа Босака щодо цього питання.
-
www.youtube.com/live/6ST4oaySsE4?si=538vhyvcbyBhdBSf Также и адвокат тут прямо говорил - нет требования быть сомообеспеченным
-
Не можу аргументувати,у мене урок. Потім напишу
-
Также как и от medical и от criminal
-
Либо за кеш, либо никак. От financial inadmissibility можно запросить waiver
-
Всім привіт. Подала аплікацію через пр портал, і відкривши summary в стрічці про військові службу не стоїть none ні в мене, ні в чоловіка. Хоча 100% писали. Порекомендуйте, що в такому випадку робити? Нижче фото, як вигладяє summary.
-
Читаю - так
-
А як же аспект самозабезпечення? Як має працювати бездокументів?
-
Читайте офіційні сайти
12 Jan 2024, 17:45
Post 208406 of 399988
less than a minute ago