PR CUAET
-
У нее так же как и у вас образование, полученное еще больше 20ти лет назад
-
Та в них там десь 20 хвилин на перевірку всієї справи кандидата. Я думаю що і релевантний досвід не дуже перевіряють якщо все виглядає гладко
-
И сказали что на данный момент, призыв женщин медиков, только добровольно
-
так я вже.
-
В вас той самий рахунок в банку, з якого ви оплачували за номінацію?
-
офіційно вони лише приоритетний розгляд CUAET завершили наче, про іміграційні програми не було повідомлень
-
доказывайте это офицеру.
-
Навіть якщо ви нічого не скачували можуть прислати хоч на адресу де ви як 30 років не живете.
-
Вони не будуть на території Канади працювати. Вони це мутили щоб віджати нерухомість і Україні таке відчуття)0
-
ви та ваш чоловік покинули вашу роботу в Торонто, взяли дітей, та поїхали за кращою долею в іншу провінцію? Розкажіть цікаво
-
Це десь офіційно написано?
-
и какие их законы могут работать на теритоприи Канады )) никакие, это если к ним прийти в консульстве разве, могут вручить. все.
-
при чому офіційно вони закінчили це
-
Ви знаєте, до в1йни, так багато людей і переїжджало заради ПР. Я та багато моїх друзів саме так і робили... їхали туди, де була можливість отримати ПР.
-
это если я что то там скачал и обновил, а если нет. то идет он нах
-
та от є відчуття що в 2024 це скінчилось..
-
Ви напевно давно не читали оновлених законів. Повістка вважається врученою якщо була надіслана за місцем останнього вказаного проживання. Навіть якщо по шта повернула її, то вас подають в розшук для оновлення даних і автоматично коли вас знайдуть надсилають нову
-
Так цукіні і є кабачки, хіба ні?
-
Чи ПР вартий того щоб міняти роботу? 10 раз "Так", чи то не очевидно? Без ПР ви тут в тимчасовому статусі, яхз як можно якись плани чи кар'єру строїти коли не знаєшь де ти будешь через рік-два.
-
то можно стричь хомяков
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago