PR CUAET
-
Це десь офіційно написано?
-
и какие их законы могут работать на теритоприи Канады )) никакие, это если к ним прийти в консульстве разве, могут вручить. все.
-
при чому офіційно вони закінчили це
-
Ви знаєте, до в1йни, так багато людей і переїжджало заради ПР. Я та багато моїх друзів саме так і робили... їхали туди, де була можливість отримати ПР.
-
это если я что то там скачал и обновил, а если нет. то идет он нах
-
та от є відчуття що в 2024 це скінчилось..
-
Ви напевно давно не читали оновлених законів. Повістка вважається врученою якщо була надіслана за місцем останнього вказаного проживання. Навіть якщо по шта повернула її, то вас подають в розшук для оновлення даних і автоматично коли вас знайдуть надсилають нову
-
Так цукіні і є кабачки, хіба ні?
-
Чи ПР вартий того щоб міняти роботу? 10 раз "Так", чи то не очевидно? Без ПР ви тут в тимчасовому статусі, яхз як можно якись плани чи кар'єру строїти коли не знаєшь де ти будешь через рік-два.
-
то можно стричь хомяков
-
а через яку імігрували? Ну я ж не адресу питаю ) Просто цікаво в якій легше
-
в этом и фишка, что если вы через резерв обновили то вы подписались, что сказали верный алдрес где вы сейчас есть, а если вы на__али, то уже пошла другая тема....
-
Можу сказати що починала я з Ванкуверу... шансів у мене там не було від слова "зовсім"...то який смисл там було залишитися... щоб перміт закінчився і їхати додому?
-
мої співчуття сімʼї яка кинула гарну роботу, заради Макдональдса. На все добре їм там в Монктоні
-
Ну вот я купил хату в 2013 в Ирпене, стал на учет там же в 2013году. У меня военник с собой. Данные актуальные пускай шлют мне по адресу в Ирпень, правда тот дом разъебали на 11 линии ))))
-
семья в онтарио побыла, просчитала шансы, что шансов ноль. переехала в нл. нашла работу через 1.5 мес через службы, который там поддерживают украинцев на полную занятость в местной гос организации. с договором на фултайм подала на номинацию. другая семья в нью брансвике с работой в маке на полную занятость. 3 мес одобрение номинации, теперь на федеральном этапе сдают медицину. в онтарио до сих пор бы ни на одну номинацию не пролезли бы.
-
про які хоч провінції мова, де ви зараз є? Ну правда цікаво досвід почути
-
десь було, якщо знайду то напишу, в загалом наче з березня 2024 усі провінції почали працювати без пріоритета
-
господі...
-
Раджу пробні тести пройти саме
12 Jan 2024, 17:45
Post 208621 of 391877
2 minutes ago