PR CUAET
-
Наче кабачки більші набагато, цукіні як міні кабачки
-
Це тіки купляти за 40$ з сайту чи є інші варіанти
-
как раз в маке по специальности, менеджер. тк до этого работа в украине тоже в маке была. другая семья работала переводчиком удаленно, а в нл в госструктуре теперь. вы интересовались кейсами, вот вам кейсы.
-
В нього є лист РОЕ?
-
Це як казати семиренка від червоного принцу різні фрукти 😁
-
Я волмарт для продуктів не люблю В більшості скуповуємось в food basics Але в ноу фрілз теж є Ще раз : цукіні це різновиди кабачка, походженням з Італії. Різниця лише у розмірі
-
Нет в Канаду еще человек не заезжал и не получал ОВП. Визу получил еще полтора года назад
-
статус що дозволяє працювати легально? окрiм LMIA та closed WP якi це способи якщо не секрет?
-
дякую, цікаві приклади в копілочку
-
Дякую, гляну в no frills. Бо в Волмарті щось лише цукіні. Розумію що вони подібні, але хотілось би кабачка)
-
Дивлячись коли було final decision і чи є документ попереднього погодження ОВП
-
тут є масса інших способів продовжувати свій статус і без ПРа. Якщо работа гарна, ніякий ПР того не вартий, це не США де заради грін карти на все йдуть, не плутайте Канаду і США
-
понятно, что те кто выехал за бугор для них недосягаемая цель. ну может какой-то васик штраф заплатит, это все на внутренего украинца рассчитано в основе. квартиру отжать это надо хоботов ого ого.... фантазии..
-
Дякую
-
Перегляньте аккаунт і пошту
-
Я здавала в суботу, результат був в вівторок десь об 11 ночі
-
Я посмотрю в кабинете проверю
-
Port of entrance Це лист де імміграція Канади дає вам знати що дозвіл на роботу були попередньо погоджено
-
Для гурмана-поляка може й так 😄
-
Как расшифровать РОЕ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 208654 of 386700
5 minutes ago