PR CUAET
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, справка про відсутність судимості для цієї імміграційної програми повинна бути отримана не раніш, чим за 3 місяці чи не раніш ніж за 6 місяців?
-
Така думка виникла, тому що запровадили обов'язкову біометрію 15 червня 2023, хто подався раніше, тому не треба було здавати. Куает - це по суті спрощена процедура отримання ворк/стаді перміту, а для усіх аплікантів на ПР треба заново здавати, бо та біометрія працює лише для ворк/стаді пермітів. Тому ось так.
-
Дякую, наче все нічого особливого, але є якесь але мабуть 🤔 чекаємо
-
Бувають додаткові питання . Значить не подали опис достатній або тір такий . 🤷🏼♀️
-
Доброго часу всім учасникам групи! Прошу порадити іміграційного консультанта в Монктоні NB Дякую!!!
-
А если просят дополнительные документы после подачи , получается их тоже некуда прицепить к заявке? Что делать в этом случае?
-
Юлія, вітаю! А який NOC у вас? Дякую))
-
Отримуйте ПР і робіть воззʼєднання з сином. Моя думка
-
Я подавалась саме як офіціант, підходить Подалась 4 жовтня 13 жовтня повернення 500 доларів Але номінацію ще не отримали, чекаємо
-
В СЦ МВС дійсно перестали видавати паперові довідки (на бланку з тризубом) з березня цього року. Але її можна отримати в ДІАЗ МВС (м. Київ, вул. Богомольця, 10, прохідна МВС, 2-й поверх, каб. №7). Треба прийти в "прийомні" години з паспортом, кодом та їх копіями (навіть просять принести витяг з ДІЇ), зробити запит у письмовій формі та через 2 тижні отримати той самий витяг з ДІЇ з підписом та мокрою печаткою (не на бланку). Деталі нижче. Інформація опублікована давно, але вона дійсна www.kmu.gov.ua/news/247226712
-
Вітаю. Чи правильно я зрозумів? Якщо я проживав протягом року в іншій країні 20 років тому назад, то довідку не потрібно брати?
-
Дуже дякую всім за відповіді. Дало мені чітке розуміння як формулювати запит в CRA: Чи сам факт отримання ворк перміту без фактичного проживання чи роботи в Канаді робить мене резидентом. Дякую громаді
-
youtube.com/@CELPIPOfficial?si=pwTDmdM-p9pppWiR
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка! Якщо в мене ще немає PR як зробити (воз'єднання сім'я)?Хочу забрати сина, йому 15 років!!!
-
Привіт, чи хтось подавався в Альберті як помічник офіціанта? Проходить ця професія по провінційній програмі?
-
тільки на тих, хто знаходеться у Канаді
-
Доброго всім вечора . Підкажіть будь ласка, хто вже подавався на пр по новій програмі для Укр , по родичам . До аплікації треба додавати скарги паспорту . Питання ; чи всі сторінки сканувати, чи тільки ті, де печатки і візи ? Дякую 🙏
-
Дякую за відповідь! А це точно що для BC PNP Tech можна щоб контракт був 6+ місяців? Ось тут чітко написано "the job offer must be at least one year in duration (365 days)": www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Skills-Immigration#Tech
-
Податься можно, даже если вы последние 5 лет в Польше жили 🤣 А вот дадут ли вам PR - это другой вопрос. Само по себе тяжёлое положение в стране исхода не является основанием для получения PR. Вам нужно ответить на вопрос: почему именно Канада? Показать крепкие связи с Канадой. Почитайте эту ветку, здесь уже писали много про гуманитарную программу. Вот, например t.me/prcuaet/2427/27123
-
Мы только недавно сделали подтверждение через IQAS. Так же планируем подаваться по AOS
12 Jan 2024, 17:45
Post 20947 of 402125
about a minute ago