PR CUAET
-
Вітаю вас! Скажіть будь ласка, на лист портал 1 ви одразу відповіли, 30 квітня?
-
Тільки питання який ви будете вказувати паспорт дитини ? Треба ж наче для кожного окремий , продовжений для ПР не підходить .
-
Доброго дня! Можливо хтось виїздив із Канади з подовженим паспортом?Чи виникали проблеми визнання його іншими країнами?Або можливо є список країн,які не визнають його.Мені потрібно поїхати в Україну,боюсь що десь не пропустять(або взагалі ніде).Коли ставили штамп у Консульстві,то сказали,що його не всі країни визнають, але конкретної інфо не надали.
-
Зрозуміла тоб-то, по спільній декларації мамі повинен був прийти окремий tax-assessment? Дякую дуже, будемо у вівторок дзвонити
-
@OstapBosak цікавить думка експерта на рахунок продовженого паспорту- чи підходить він для подачі на PR?
-
Доброго дня. Найкраще буде зателефонувати до податкової і дізнатися причини затримки. www.canada.ca/en/revenue-agency/corporate/contact-information.html#
-
В собственном аккаунт-кабинете можно скачать его если нужен
-
Noa (notice of assessment) , при правильній подачі декларації отримує кожен.
-
Edmonton
-
це була відмова - чи просто залишили старі дати?
-
питаю наперед
-
Продовжений без проблем. Нам це в тому числі підтверджували по офіційних каналах IRCC
-
Ага згадала то продовжений паспорт окремий а не продовжений дитини яка була екстрено вклеєна.
-
Доброго всім! Підкажіть будь ласка: подалися у січні, і як і всі чекаємо, але збираємося змінити адресу проживання, як у цьому випадку бути - всі документи з теперішньою адресою, почтова скринька також? Є якісь спосіб оновлення даних на етапі submitted ?
-
Дякую.
-
Дякую
-
А я коли питання задавала та шукала відповідь то отримала : продовжений не можна. Тому подавались на новий , кучу часу потратили виходить
-
Тоді може просто глюк. В мене часто система дублює імя два рази. Я б не звертав на це увагу
-
можна через web form за номером UCI. але краще дочекатися AOR
-
Так напевно але коли знайшла цю групу всі запитання вже тут задаю і завжди отримую відповіді по ділу , дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 209638 of 407948
2 minutes ago