PR CUAET
-
Laborer який NOK може бути?
-
Це залежить від провінції ще
-
Вітаю. Як гадаєте чи є доцільним спочатку здати мовний екзамен, а тоді вже в залежності від результату підбирати NOK?
-
Доброго вечора,чи є тут хто отримав довідку про несудимість з Грузії
-
Доброго вечора Можливо хтось подавався, чи володіє інформацією Якщо я з деокупованої території, розбитий дім, чи можна мені податися на гуманітарний ПР?
-
Але ж коли уже був аор, то можна переглянути свою аплікацію? В мене «view» не активно
-
Подача на ПР завжди буде у двох, якщо ви разом імігруєте
-
Це не вибір. Якщо у вас є дружина і вона хоче іммігрувати ви повинні її вказати в свому профілі В тому числі якщо це різні бали Проте окремого профілю їй не треба
-
Візу можна коли хочете нову робити
-
Може хто знає, чи заповняти форму про військову службу, якщо не служив, а є військовий квиток після воєнної кафедри
-
Якщо вам підходить онлайн, до мене ще можна записатися на понеділок. Записатися можна тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Нотаріально призначити вас тимчасовим опікуном
-
Без проблем
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, воєнна кафедра в університеті це military service? Для форми 5546? Чи воєнна кафедра не відповідає military service?
-
Технічно ні. На практиці залежить чи це виловлять якось
-
А в запиті є номер файлу? Якщо є то АОР вже був Він або десь в спамі, або загібився, або не відправився :(
-
Платять завжди чистими (якщо ви працівник). Але переважно говорять ціну брудними. Уточняйте звичайно, але якщо по ЗП все ок, то для ІТ в БС можна з контрактами які 6+ місяців
-
Треба дивитися на те як вам платять. Велика різниця між Т4 та Т4а Також 12 місяців мало бо на момент подачі буде меньше. Тому хоча б 1.5 року вже viable
-
Не зовсім так. Якщо є договір з країною про уникання подвійного оподаткування, тоді платиться тільки різниця якщо в Канаді податок вищий. Але це при умові що ви є канадським податковим резидентом. Сам факт твору не робить людину податковим резидентом
-
Насколько я понимаю вы можете податься на ворк пермит сейчас, пока еще действует программа до конца марта 2024
12 Jan 2024, 17:45
Post 20975 of 401511
6 minutes ago