PR CUAET
-
3 дні ми бачимо що жодних повідомлень
-
хтось з людей ділився що отримав колись Portal на цей long weekend, але то мабуть був фейк або пізно пошту перевіряли. всі офіцери святкують
-
Це точно Будемо потім святкувати всі разом 🤣
-
Не сравнимо с тем, что было даже два месяца назад, на 1 мая. Гараздо стало веселей, будет надеяться что будет только по нарастающей.
-
було б не цікаво отримати PR за кілька днів чи тижнів. ми вже тут зустрічаємося кожного ранку на кухні 😊і обговорюємо певні проблеми вже майже рік🤔
-
Клас
-
🥹🥹🥹🥹
-
сьогодні традиційно на святкуванні в кожному місті буде процедура вручення паспортів citizen - найщасливіша мить.
-
1. В законі нема нічого про резерв+. А отже реєструючись в резерв+ юридично ви вимоги закону не виконуєте. 2. Стан здоров'я, придатний чи не придатний - це окремий пункт облікової інформації, який через резерв не оновлюється, а отже оновлення даних буде все одно неповним. 3. Закони України діють на території України. Зобовязати людей за кордоном дивитись ютуб щоб дізнаватись про нові закони вони не можуть.
-
Спасибо) И переводы они отправляют? У меня есть уже переводы, заверенные укр нотариусом. Нужно у них заказывать ещё раз перевод?
-
Так у вас в результатах пише середній але IRCC рахує як їм хочеться, так само як IELТS переводиться в CLB з вищим балом, а не залишається як CELPIP. Якщо я не помиляюсь у вас прямо на сайті еміграційної програми має бути зазначено що по всіх секціях мінімальний бал
-
Я здавала в суботу Конкордії (Едмонтон). Зовнішнього стресу було мало. Столи стояли як в класі, по два в два ряди. Кімнатка маленька, але кожна станція відгороджено навколо великим синім пластиком. Таким чином, ти не бачиш комп'ютера поруч. Мені ця комірка допомогла зосередитись, ти ніби сам на сам з комп'ютером. Бо в загальному я дуже нервувала, особливо за спікінг, бо я і українською не геній експромту. Загалом, атмосфера була не дуже напруженою: взуття не знімали, кишені не вивертали, на мою пляшечку уваги не звертали. Єдине, що на фото мене змусили замочити руки і прилизати назад мою гривку, щоб відкрити чоло для фото. Але це було смішно😅. Потім головна там пані, по зовнішності африканка, розкрилася на свою з колегу, бо та коли роздавала ручки, занадто шаруділа і розмовляла в цей час з учасником😅🙈 і це ще до початку тесту!. Це був єдиний момент, який мене не стосувався, тому я не дуже через це переживала, хоча виглядало неприємно. На ліснінг перше завдання легке, а от друге - я взагалі не зрозуміла і воно для мене було найважче. Наступні якісь легші здалися. На рідінгу частенько підходять дві відповіді і треба трошки подумати, трошки вгадати, що ж вибрати. Час минає дуже швидко. Не встигаєш зайти, ось уже і кінець. Мені зайняло рівно 2,5 години, хоч я не була перша. Результату ще не маю) Удачі нам)
-
Я думаю це все для економії грошей держави на наступних етапах. Надсилати рекомендаційні листи 10 млн чоловік буде коштувати 300 млн грн за раз. Тому їм треба збільшувати конверсію, зменшуючи кількість мертвих душ в базах
-
Нет
-
Добрый день, а вы делали DHL доставку?
-
Всех поздравляю с Днём Канады!! А кто нибудь слышал об отказах по этой программе?
-
Як кажуть у нас в айті: резерв резерв і в продакшен
-
Нам сделали паспорт за месяц и неделю. Подали в апреле в мае уже прибыл. Я думаю у всех по разному сроки изготовления.
-
Доброго дня Чи записувався хтось на нотаріальні дії в консульство? Та скільки часу очікували на емейл з призначеною датою? Буду вдячна за будь-яку інформацію !!!!!
-
Ловила слот. 28 травня зловила на 10 липня. Лист-підтвердження прийшов одразу на мейл.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago