PR CUAET
-
А можна вас запитати- чи проходили оцінювання CLB? Чи оцінки були такі ж як і в селпіп?
-
Привіт. Скажіть, хто знає, за скільки часу до кінця старого wp можна подати на новий?
-
А что делать с распечатанными фотографиями?
-
Можливо, хтось вже має досвід, або знає що робити із нерухомістю на окупованій території? Чи є якась можливість її продати?
-
Не знаю как написано. Знаю как нужно)
-
Это прямо в профиле Аликанта так и написано ?
-
Отсканировать с двух сторон и прикрепить в один файл.
-
CLB не проходила
-
продленный паспорт ЕС не принимает? откуда такие сведения ? паспорт же собственность Украины, и Украина издала закон, о легитимности продленного паспорта ….
-
Пожалуйста поделитесь источником знаний, не хочу задавать много вопросов
-
Оскільки 4 у вас із читання, то оскарження вам не допоможе, на жаль, бо reading перевіряється комп'ютером, суб'єктивності оцінки там нема....
-
Ну вы можете попробовать😂😂😂может вы индивидуальный. А информация достоверная, у меня брат работает в посольстве. И я имею такую же проблему только с детским паспортом. И лететь я могу домой только через Турецию
-
Все нашел
-
Добрый день. Подаю ребенку заявление на вклейку визы в новый паспорт . Вот незнаю что тут писать про финансы ? Что нужно написать тут , подскажите? Или может я не туда зашла
-
немає певних термінів. можна одночасно мати два діючі work permits
-
Добрый день,кто из мужчин подавался на загранпаспорт в Оттаве ,скажите пожалуйста какие документы нужно (резерв+ и т.д.) и вообще выдают?заранее всем спасибо
-
Еще кто нибудь сталкивался здесь с тем, что в страны ЕС не пускают с продленными паспортами ?
-
Прочитайте в закріплених повідомленнях відповідь Остапа Босака, міграційного консультанта, щодо візітор рекорд дітей і виїзди за межі Канади. Просто після повернення назад дитина ще впродовж 6-ти місяців перебуває в легальному статусі, навіть, якщо візітор рекорд вже не дійсний. Тому, можливо, офіцер на кордоні і нічого не каже. Там в повідомленні Остап пише про свій досвід, що він робить в таких випадках, щоб зрозуміти, в якому статусі перебуває дитина після повернення в Канаду.
-
😂😂😂 не буду с вами спорить )))… понял , что бесполезно
-
Для того чтобы лететь транзитом должна быть вклеена транзитная виза, это так на будущее если вдруг кто-то захочет лететь транзитом
12 Jan 2024, 17:45
8 minutes ago