PR CUAET
-
У меня много знакомых делали в украинском агентстве сертифицированном И уже давно с ПР
-
Я вот вообще не пойму,сколько людей ,столько и мнений меня чуть не распяли ,доказывая ,что только канадкские
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка адресу в Оттаві де приймають документи на виготовлення закордонного дитячого паспорта, а то в Гугл картах є дві адреси. І якщо талон на прийом на 12:00, а на сайті пишеться, що вони працюють до 12:00, то до которого часу вони приймають дійсно? Всім дякую.
-
Це те ж саме, як тут спочатку багато людей було, які усім доказували, що довідку про несудимість треба брати виключно з консульства
-
Я ще вчора там дивилась то були на 30,31,01,02
-
Пишуть різне, але головне потрібно працювати на момент розгляду.
-
Бо вас про це переконували тут, в Канаді)) Українським перекладачам в Канаді ж теж хочеться заробляти))
-
Я сегодня спрашивала в другой ветке. Сказали в Эдмонтоне только дебеткой канадского банка .
-
Наші вітання, прошу повідомити про Portal 2, а final decision отримували, якщо так, то коли?
-
Так, і ще раніше цілий день були на 29. Таке враження, що з'являються на кожен наступний день, є з кого брати приклад іншим консульствам Якраз на 29-те й летітиму В Канаді, нажаль, в лотерею виграти більше шансів ніж спіймати той слот
-
А чому тут не розкажете та не допоможете одразу всім?
-
Нотаріус в Україні має бути за місцем реєстрації одного з учасників договору або місця знаходження нерухомості, тому вам загальна відповідь не підійде
-
Підкажіть будь ласка які документи потрібні від спонсора? Не можу знайти інформацію…
-
Я там дуууже часто бачу вільні слоти
-
Або ж українцям в США не так важливі ті укр паспорти, тому немає такого ажіотажу як тут
-
Зрозуміло, дякую)
-
Бо люди роблять свою роботу. Я раніше на Чикаго орієнтувався, вже мав летіли туди якраз на 18/05, та зі зрозумілих причин скасував візит Сподіваюсь, хоч цього разу все вийде і нічого нового не вигадають:/ А ціна перельоту майже однакова
-
Доброго вечора, а Ви подавалися після 31 березня чи до?
-
Їй дали до кінця мого перміту
-
Ольга, якщо ви подавалися сімʼєю на продовження ВП, ви вказували чи є вілідний ВП у вашої половинки?
12 Jan 2024, 17:45
Post 210912 of 386698
5 minutes ago