PR CUAET
-
Дякую ☺️
-
Назва немає значення, головне обов'язки
-
Доброго дня ! Можливо хтось підкаже мені інфо . Хочу податися на pr , на основі канадського досвіду. І є різниця назв у документах . У контракті посада має назву " рецепшионіст " ( що не підходить по ноку ) , але в емплоймент леттер назва посади та перелік обов'язків - медичний секретар , адміністративний асистент ( що відповідає вимогам для подачі ) . Мене хвилює назва посади у контракті .HR запевняє мене, що то не є проблемою, але мене беруть сумніви. Можливо може хтось щось підсказати? Буду дуже вдячна .
-
На сайті консульства вказано, що потрібно відправити: 1. Копію 1 сторінки закордонного паспорта 2. Анкету 3. Витяг з дії 4. Квитанцію про оплату
-
Якщо з витягом і 80 кадів буде саме швидше.
-
Не факт. З витягом чекаю уже третій тиждень Але його все одно потрібно додавати
-
доброго дня) підкажіть, будь ласка, technical writer (IT) не підходить під tech pathway стрім?
-
З адвокатом
-
Типу за іноземний досвід в fsw? Дякую!
-
Ви самі подавались по гуманітарці чи з адвокатом?
-
Добавлю , что конечно думал об обычных программах, я в Альберте, ни боюсь что не получится год беспрерывно проработать и есть проблемы с языком, поэтому хочу рассмотреть эту программу
-
Дуже дякую. А візу можна подовжити якщо вже отримав PNP та подався на PR? В мене віза до лютого 2026 року просто. Боюсь якби естіммейти не виросли через те що буде дуже великий наплив українців в найближчий час. 37 тисяч українців до квітня приїде, з них 3700 у BC, і це тільки інформація по вже куплених білетах, мене та знайомих які теж приїдуть там наприклад немає, буде значно більше.
-
Добрый день, не могу найти информацию , по поводу подачи на гуманитарную программу, хочу понять для себя, могу ли претендовать и искать специалиста, я из Донецка, выехал в 2015 году, есть гражданская паринерша, жила в донецкой области недалеко от линии разграничения, есть ребенок, в Канаде я раьотал платил налоги, 25000$ за 7 месяцев заплатил и 1800 часов работы, сейчас не работаю, она работает волонтеров в фуд банке, я просто не понимаю могу ли я расчитывать на позитивное решение опираясь на свое происхождение и невозможности ехать домой и на то что я приношу пользу стране. Спасибо
-
Ну ви говорили про те щоб маму саме на гуманітарну подавати, а не на нову програму.
-
Так, я вже зрозуміла, то як в манітобі той стрім з ознайомчим візитом. Тільки тут привязка до провінції- робота . Ну все логічно
-
В описі є. Якщо ми про тех стрім, то там потрібно мати job offer який по певних НОК та від компанії з певним NAICS
-
Job Offer таки треба мати. Але зареєструватися і податися можна технічно не будучи ще в Альберті Саме Тех Стрім, в тому числі працює для тих хто взагалі за кордоном, і вони вжи приїзжають зразу Прами
-
Залежить від того що після airbnb. В будь-якому випадку якщо у вас сумніви - можна дзвонити в CRA, вони проконсультують у вашій конкретній ситуації
-
Селф-емплойд можна зарахувати за досвід по FSW По СЕС впринципі можна пробувати, якщо досвід попадає під визначення CRA De-Facto Employee Але це не надто надійно
-
Залежить від професії прохідні бали 88-105, так щоб зразу і швидко 110+
12 Jan 2024, 17:45
Post 21197 of 388077
8 minutes ago