PR CUAET
-
Я все документы переводил у них, мои друзья так же
-
Они ставят печать бюро переводов и этого достаточно, по крайней мере так сказала мой имигр. Консультант
-
я був в Едмонтоні але 19
-
14 в Едмонтоні
-
Доречі таке питання, хто подавався на EE через консультанта/адвоката у вас був доступ до вашого EE профайлу (логін та пароль) чи був тільки у вашого консультанта?
-
Не знаємо, що робити((
-
З ціллю до сестри.
-
😫😵💫
-
Так(
-
Після порталу 2?
-
У кого нибудь есть образец business license?
-
Щиро співчуваю( чекати напевно як і нам
-
Бо я ще не бачила жодної людини, хто отримав цей апдейт, яка після отримала б final. І зараз у групі в воцапі ми збираємо людей, хто має саме цей апдейт, щоб хоч якось зрозуміти, що це і як з цим жити. В нас є люди, яки вже більше 2 років чекає.
-
Спасибо
-
внутрішній паспорт або ID-картка; документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном та адресу проживання в Канаді (visa, work/study permit); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП). Сину 16 років але в нього нема документів які в першому пункті та останньому,хто знає чи можна без цього?
-
внутрішній паспорт або ID-картка; документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном та адресу проживання в Канаді (visa, work/study permit); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП). Сину 16 років але в нього нема документів які в першому пункті та останньому,хто знає чи можна без цього?
-
@Kamazjwa ⬆️
-
Приєдналась - не означає, що вимагає
-
З того часу, коли Ви будете відповідати вимогам програми.
-
Доброо дня , В цьому році Канада приєдналася до Гаазької конвенції, чи значить це що на свідоцтва про народження/ шлюб/ розлучення треба проставляти апостиль щоб надавати в IRCC?
12 Jan 2024, 17:45
Post 212355 of 391878
less than a minute ago