PR CUAET
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, якщо в людини лише диплом училища, чи потрібно через WES його підтверджувати чи достатньо перекладу?
-
Слоти відкривають кожні дві неділі, у вівторок, о 6 вечора за часом консульства. Наступні слоти відкриють у вівторок 9 липня. Коли я вперше намагалася їх ловити, то використовувала браузер Mozilla і взагалі слотів не бачила. У Chrom вийшло зловити. І потрібно ловити швидко. На фейсбуці є група консульства. Вони там постять цю інформацію.
-
Не знаю, вона приходить партнеру здається, не мені
-
Дуже дякую всім за відповідь!
-
Училище і 11 клас школи оцінюються як high school. Евалюація потрібна в будь-якому випадку, адже вам треба підтвердити, що у вас не нижчий рівень освіти, ніж High School.
-
Є довідка про несудимість з Хорватії на хорвацькій. Хто може допомогти з перекладом?
-
Моя знайома подалася, з неї навіть оплату не просили. Результату ще немає. Хоча є люди, які подавалися ще 30 березня і з них запросили оплату. Думаю, можна спробувати. Хоча офіційно вже лише на загальних підставах.
-
Так
-
Добрий вечір,ось посилання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Доброго дня. Виглядає так, що нас тут набагато більше ніж 250. Якщо можливо, додайте/оновіть свою інформацію в трекері. Це дуже корисно для кожного з нас. Дякую 🙏
-
Можете. В большинстве случаев вуз хочет, чтоб вы оформляли стади пермит, после зачисления они предоставят вам документы, на основе которых оформляется стади пермит.
-
Хтось здав на більше ніж 10?
-
Оскільки результату ще немає, то поки невідомо, чи приймуть ту заявку без оплати. Можуть надіслати відмову у зв'язку з неоплатою. Вже одна людина писала, що отримала відмову через несплату (хоча оплата й була, але офіцери її чомусь не побачили)
-
Дуже дякую!
-
Коли приходить запит по мілітарі на чоловіка-депенданда, то цей запит надходить йому чи мені, як головному апліканту? І лист-пояснення від кого писати?
-
Доброго вечора! Не могли б ви підказати? Коли ви надсилали до Німеччини запит на довідку про несудимість, ви ще щось, крім заяви та чека вкладали у лист? Мене цікавить саме, чи потрібно вкладати зворотний передплачений лист до Канади?
-
нажаль треба документ з мокрою печаткою, дія не підійде
-
t.me/prcuaet/1783/242189
-
Поділіться будь ласка історією… Я добре англійську знаю і хочу зрозуміти в чому секрет Планую скоро здавати екзамен
-
Багато людей.
12 Jan 2024, 17:45
Post 213505 of 401503
4 minutes ago