PR CUAET
-
Вони є temporary residents в Канаді по візітор віза, чи яка там у вас. Пишіть Канаду як current resident country. І ставте дату, коли вʼїхали і Канаду. Я так роблю.
-
Хреновый праздник 😁😁😁
-
Підкажіть будь ласка,я маю громадянство і подаю маму на піар,я одна дитина і інших депендентів в неї немає,в формі 0008 як dependent я себе не вписую і тоді ця форма світиться як не завершена “in progress “.Не знаю що робити,може хтось стикався
-
Для Альберти точно підходить.
-
Та вже все багато разів перевірила.В неї лише я та її сестра,але ж сестра це не dependend😥
-
Десь можливо залишили пусте поле ?
-
Про батька немає ніякої інформаціі
-
Чудово)
-
батька не вказували як депентант (spouse)?
-
Так ви праві, сестра не рахується. А не може бути такого що у другому пункті про Personal details ви на питанні Current country of residence дата «To» стоїть у минулому ? Бо в мене було таке, що я на декілька днів розтягнула заповнення и мене не пускало далі через дату
-
Всім привіт Ану похваліться хто вже отримав PR по во зʼєднанню сімʼї ? Чи хоча б вже здали біометрію? Дякую Бо щось дуже все глухо..
-
Вітаю. Підскажіть, будь ласка, послідовність процесу. На офіційному сайті оплачувати тест, тоді буде можливість пройти безкоштовно пробні варіанти і скільки часу дається до самого іспиту?
-
Я знайшла!У пункті 5 national identity document я відповідала No(бо дивилась в you tube як еміграційний експерт і казала,що треба писати ні),а зараз вирішила змінити на Так і все вийшло!Але дякую вам всеодно!
-
Health Card online register - подскажите я регистрируюсь, но жить в новой квартире буду с 1го августа, знаю что карту присылают почтой, чтобы потом пройти медикал, так вот, сколько на сейчас по времени приходит карта ? Через 2 недели, месяц или сколько :), чтобы понимать с какого числа регистрацию сделать на Хилз карт. ДЯкую если кто то ответит
-
Супер! будемо мати на увазі)
-
Доброго дня. Може хтось володіє інф: - якщо заповнила інф за посиланням на Tech Pathway, в особистому кабінеті повинен відображатися статус ? Або де можно перевірити статус цієї заявки ?
-
Безкоштовних 2 тести доступні одразу і всім. А додаткові тільки за гроші
-
Маю на увазі форму з 6 кроків заповнила. Де тепер можна бачити цю заявку чи її статус?
-
Доброго дня! Слотів 2 липня не було а будуть 9 липня!
-
Просто обираєте дату і оплачуєте
12 Jan 2024, 17:45
Post 214662 of 387374
4 minutes ago