PR CUAET
-
Підскажіть, замовив з польші онлайн довідку, чи підійде? Знаю що на сайті написано що не дійсна, хто питав в консультанта може пройде
-
Не поняла вас немножко. Я отвечала на вопрос: по какой программе можно без английского?😂😂😂😂
-
""Спочатку почали з ним просто займатися англ.Потім я отримала номінацію і стали строки піджимати.Він розробив стратегію сугубо до екзаменів"" цитата. Написано . що треба було підготуватися до ЕКЗАМЕНІВ !
-
Дякую!
-
так noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=R0rlzuDnffOXyjUYNvrZmkMiMTk%2BtjoajAqOmZClmnA%3D
-
21223 noc, це TEER 1 ?
-
Живете в Альберті? Якщо так то не підходить під провінційну програму жодну.
-
Наприклад, провінційна програма skill worker в Новій Шотландії. Англійський можна не здавати, а взяти в довільній формі написаний лист від роботодавця, що ви знаєте англійську. Спочатку номінація, потім піар, без англійської
-
в мене є работодавець, та він Онтарійський
-
Дякую ❤️
-
А можна отримати номінацію до сдачі тесту? Це по якій прогаммі?
-
Може, study permit то для коледжів і університетів
-
Я не дам чіткої відповіді. Читав що може на підставі батьківського ворк перміт. Але не можу стверджувати.
-
Специалиста подтверждают как мастерс дигри
-
Вам наверное лучше сразу спросить в организации Апостиль, которые подтверждают дипломы. Apostille.in.ua
-
Спеціаліста прирівнюють до магістра
-
Який краще подавати диплом спеціаліста чи бакалавра? Може хтось подавав диплом спеціаліста. Якщо так, до якого рівня його підтвердили? Бакалавр чи магістр?
-
Є. Відкрийте портал і спробуйте зареєструватися. Вас не пустить без роботодавця
-
Скажіть, будь ласка, а дитина може ходити в public school на основі visitor record? Чи потрібен study permit?
-
на Альбертівську "Accelerated Tech Pathway" - немає умови працювати на Альбертівську фірму (то є плюсом - та не є вимогою)
12 Jan 2024, 17:45
Post 21467 of 395822
about a minute ago