PR CUAET
-
Спочатку на VR потім на візу
-
Підкажіть, ксерокопії паспорта достатньо щоб забрати довідку з консульства? Чи воєнозобов'язаним ще щось?
-
@Margo2145
-
А что это АОР?
-
Доброго дня. Підскажіть з чого почати, будь ласка. В моєї доньки через рік закінчується паспорт. Зараз їй 16, але коли ми виїхали з України їй було 13 років і звісно немаю українського ID. Як отримати новий паспорт? Які дії? 🙏
-
Acknowledgement of Receipt
-
Таке питання, чи видають нові/ продовжують закордонний паспорт чоловікам в віці з 25 до 60?
-
Дякую!
-
Pay stubs окремо Reference letter окремо Job offer + declaration + license разом
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, щодо полів для завантаження документів. Там є окреме поле для завантаження pay stubs та окреме для всього іншого в одному файлі (Job offer + reference letter + declaration + business license). Чи правильно я зрозуміла?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, не можемо визначити нок для чоловіка. На сайті визначення ноків дивилися, але не змогли знайти. Його позиція зараз Project Estimator. Може в когось подібна чи така сама позиція? Дякую ☺️
-
В якому місті подавались?
-
Я уже підгрузив тільки один, та багато людей до того бачив, і плюс Остап тут не раз говорив що він тільки один підгружав завжди, але то діло кожного
-
Можете пояснити детальніше? Дякую
-
якщо у вас є qr-код - так
-
Він у констракшені ?
-
Видають тим хто подався до 21 квітня без документів, це поки що, але для продовження повинен бути qr або на подачу нового зараз
-
Спробуйте загуглити: "ЕК для громадян" І далі проскролити до "Облікова картка фізичної особи - платника податків. Форма 1ДР" Там є пояснення як зробити код для дитини он-лайн. Я не знаю чи це поможе, але можна спробувати.
-
Хвилююся,тому що роботи для PR ще немаю.
-
щоб одержати послуги чоловікам потрібно оновити дані в Резерв+. Якщо там все нормально то ви можете скачати qr-код.
12 Jan 2024, 17:45
Post 215309 of 407816
less than a minute ago