PR CUAET
-
вы хотели визу. вы не нее на подали. вы вместо этого подали на visitor record. вам отказали. хотите визу, подавайтесь на визу, а не на visitor record
-
Мабуть мені ʼпощастилоʼ Сподіваюсь не доведеться чекати стільки ж , скільки і перше запрошення . Дякую вам за відповідь.
-
в візітор рекордс
-
Ну такий випадок у нас перший здається. Вам залишається чекати на новий ріквест біо. Нове запрошення важко сказати скільки чекати. Можливо стільки же скільки чекають люди які сплачують біометрію окремо від подачі.
-
То достатньо по новому 6 міс досвіду і не обов'язково в Канаді? Які підтверджуючі документи треба надати, якщо працювала у Польщі? І де можна прочитати повністю офіційну інформацію щодо оновлення умов ? Дякую.
-
Дякую за пораду . Хоча мені одразу сказали , що терміни очікування невідомі, але спробувати все ж варто
-
я мне не понятно, какая у вас ситуация, что с документами, что есть, чего нет, на что вы подались, на что хотели податься, что вы вообще хотите. у вас сумбур и каша. звыняйтэ, умываю руки.
-
Мы тоже в позитивной статистике у Марии.
-
У вашому випадку є сенс раз на 2 тижні дзвонити та питати де біо ріквест.
-
заного модно падати так само як спершу, нову апликацію
-
мені тепер незрозуміло шо робити
-
и загрущити усі докі
-
сплатити знову
-
пишуть що в мене 90 днів щоб обновити заявку
-
Повністю ще немає умов, восени будуть усі умови
-
я дивитися урок в етцбі, в мене паспорт новый треба візітор рекорд оновити потновому паспорту
-
Напишіть будь ласка в особисті контакти цього консультанта, мені не потрібно, але знайомі запитують, хочуть надійного, я крім свого нікого не знаю
-
візітор я так розумію сперш
-
Может AOR вы имели в виду через 2 недели? Я тоже подавалась в сентябре 2023 по гум и PR получила в мае. Карточка тоже не может идти 8 мес. Мне пришла за месяц.
-
я робив дитині новый візітор рекорд, все сплатив вони апрувал мою заявку, сплатив 100 кад, потім через місяць прийшов запит на достать доки, фінансову спроможність батьків, сертифікат народження, та статус батьків у Канаді, усе вислав, прийшов отказ
12 Jan 2024, 17:45
Post 215550 of 406662
4 minutes ago