PR CUAET
-
У вас в paystubs не указано количество часов? Попросите тогда Record of employment (обязаны дать по первому требованию)
-
Так по АІП та ЕЕ треба 6 міс, по більшості інших програм 12 міс. Потрібно звірятися з інструкціями по конкретній програмі
-
В мене така сама ситуація з сином, нас прийняли в Торонто без ID та ідент. коду. Ловіть слот та їдьте до них. В Едмонтоні не приймуть.
-
По ПНП в ідеалі до року. Проте якщо брали довідку після того як покинули країну і набули в ній ні на один день пізніше досить часто вони можуть приймати прострочні довідки. Хоча це не гарантія того що вони не попросять вас свіжу
-
🇨🇦Дозволи на роботу для українців без ЛМІА 🇺🇦 Для того щоб роботодавець зміг найняти іноземця, в більшості випадків необхідно отримати попередній дозвіл від держави - LMIA. У деяких ситуаціях роботодавці звільнені від такої необхідності, наприклад, коли фахівці знають французьку, отримали номінацію, або працювали на філію роботодавця поза Канадою тощо. Є різні причини, через які можуть бути видані закриті дозволи на роботу без LMIA. І ось тиждень тому з'явилася нова категорія – для громадян України. Називається ✅ Professionals – CUFTA [R204(a) – F72] ✅ ✍ Вимоги до заявника: – мати пропозицію щодо роботи на позицію в рамках TEER 0 або 1 (тобто висококваліфіковану роботу) – післяшкільна освіта не менше 4 років – 2 роки досвіду роботи у тому секторі, в якому пропонується працювати в Канаді. – Зарплата не нижче середньої за регіоном для даної професії ✍Доводити знання англійської мови не обов'язково, але офіцер має право запитати результати іспиту, якщо виникнуть сумніви. ✍ Такі дозволи на роботу будуть видаватися на один рік і їх можна буде продовжувати, підтверджуючи, що робота все ще є, людина необхідна і приносить користь Канаді. ✍ Усі професії підходять, крім таких: - професії у сфері охорони здоров'я, освіти та соціального обслуговування та суміжні професії - судді, адвокати та нотаріуси, за винятком іноземних юридичних консультантів - менеджери поштових та кур'єрських служб - менеджери операторів зв'язку - професії, пов'язані з індустрією культури (кіно, театр та ін.) - директори програм та сервісів відпочинку, спорту та фітнесу ✍ Подружжя працівників також може отримати відкритий дозвіл на роботу. Це може бути хорошим варіантом для деяких фахівців, хто працює в Канаді за дозволами CUAET і кому необхідно продовжити свій статус. (C) PinaCanada #ДозвілНаРоботу #безЛМІА #куает #лміа #cufta #cuaet #wp #WPExtension #newMeasuresUkraine
-
Так потрібно, крім ЕЕ
-
Рішення суду достатньо
-
Якщо по АОС, та саме ваша робота фізично виконується на домашній адресі, тоді на жаль. Ні.
-
В будь-якому випадку я на цьому тижні буду в міграційного адвоката в Едмонтоні і уточню цей пункт в нього.
-
Залежить від провінції і програми
-
Умовно не впливає. Хочу все звичайно залежить від контексту. Якщо в компанії наприклад взагалі немає фізичного офісу але при тому вони набирають п'ять офіс адміністраторів це звичайно може ставити питання. Тому треба дивитися на конкретну ситуацію та історію. Але так щоб саме по собі питання віддаленої роботи проблеми не становить якщо це правдоподібна ситуація
-
Так
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «‼️ Дозволи на роботу для українців без ЛМІА ⁉️» Деталі t.me/prcuaet/154365/244702 🔴🔴🔴
-
Єдиний офіційний вплив на швидкість (і то якщо протермінцвали) - writ of mandamus
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост «‼️ Дозволи на роботу для українців без ЛМІА ⁉️» Деталі t.me/prcuaet/154365/244702 🔴🔴🔴
-
-
-
Це тільки ЕЕ та нові програми. ПНП та більшість інших вимагають
-
-
Треба їм телефонувати і говорити свій word income в телефонному режимі, інакше ніяк!
12 Jan 2024, 17:45
Post 215624 of 386048
2 minutes ago