PR CUAET
-
Вигружайте в формат фотографій зменшуйте розширення самих фотографій тоді назад складайте в PDF
-
Довідки про несудимість- спонсор мого безсоння. Можете силку на це скинути. Я не можу знайти саме вимоги по Criminal Record Check..
-
Гуманітарна діє якщо ви не можете пройти по жодній економічній В офіцера це може викликати вагання щодо доречності вашої аплікації по н&с
-
Потрібно подаватися на ворк перміт. Якщо один з батьків хлопця зараз має статус в Канаді і працює то він може це зробити
-
OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream По цій програмі додали нові NOC коди, в списку професій я знайшов свій код. Але ми вже подались по гуманітарній програмі, чи вплине це якось на фінальне рішення?
-
Немає такої ссилки. Дивіться найди і інструкції по кожній програмі. В кожній програмі можуть бути різні вимоги до документів
-
Дякую👍
-
Так. Або закритий ВП по одному з кодів LMIA-exemption
-
Всім привіт, хочу поділитись як нам "повезло" з ЕНІК Ukraine - той що в народі "Апостиль". Ми все ще очікуємо на WES, але замовили відправку перекладу з доставкою в Канаду (маю на увазі фізичні документи). Так ось - вчора приніс лист кур'єр, ми обрадувались, але не довго...в середині конверта були чужі документи. Сконтактували ми з апостилем, а вони - ось вам номер тої людини, звоніть, може в нього ваші документи...тобто як то кажуть, просто "вмили руки"...позвонили вчора, йому ще не прийшов конверт...і от сьогодні він передзвонив, що конверт прийшов з нашим перекладом всередині. Це ще кращий варіант, ніж якби в нього були ще чиїсь інші документи...ще будемо надсилати ми йому, а він нам. Добре, що хоча б в межах Канади.
-
Чекати на номінацію
-
Дякую ☺️
-
Доброго дня, я працюю з Новою Скошією. Пишіть в приват. Буду радий допомогти
-
Остап вже відповів, враховуючи ваш таймінг
-
Дякую 🙏
-
Я це розумію, але я подався на цю програму до того як додали мій код, після того як я оплатив всі державні збори.
-
Теоретична можливість податись по іншій програмі тим більше яка появилася пізніше і не залежала від вас навряд чи буде напряму впливати.
-
Найдено. Сделано за час все, Дякую )
-
Я чекала перший раз півтори години. Просто включила гучний режим і займалась своїми справами, слухаючи музику )))))) а вдруге мені вдалось за півгодини дочекатися відповіді агента, але я телефонувала в 6.30 )))) Короче, треба терпінням запастися
-
Хтось знає відповідь на це питання? Поможіть розібратися. Дякую
-
@OstapBosak якщо бізнес має декілька локацій вони мають одну ліцензію чи по одній на кожну локацію? Мені дали але вказаний адрес головної будівлі, а не моєї
12 Jan 2024, 17:45
Post 215660 of 390829
3 minutes ago