PR CUAET
-
Остап скажіть якщо я виїжджав з Канади на тиждень в Домінікану після AOR , треба їм повідомляти бо я не повідомив їх ще ? Thanks 🙏
-
Саме так і є. І ви навіть половини не знаєте )))) Інколи треба без перебільшення 4-5 раз перепитати одну і ту ж інфу, бо видно що там щось не те, поки витягнеш. І то не те що скривають, а просто ліняться подумати і зробити/заповнити те що ти просиш. Не раз мені замість заповнення опитника (спеціально робив зручні динамічні, з кнопочками, українською та російською мовами), дають те що заповнювали на КУАЕТ і кажіть що там все є. А те що там немає посад, те що там подорожі за 5 років, і те що з того часу вже 2 роки пройшло, і всю свіжу інформацію потрібно також - приходиться інколи по 3 місяці пояснювати )))
-
Извините, а что за ноутсы?
-
Кстати, по поводу адреса. Ситуация, которая доведёт меня до нервного срыва. Когда приехали, жили у кузины по адресу А. Через 3 месяца сняли жилье, но адрес не сменили, просто не задумались/не знали, что это обязательно. Полтора года прожили по адресу аренды В. Официальный адрес в аппликации пишем А. Получается, скрываем адрес В. Если написать В, то все доки годичной давности, такс ретёрны на адрес А. Что делать? Собираемся покупать дом по адресу В и потом менять. Но это же неправильно. Кузина может подтвердить, что все время жили у неё (хотя нет) Я в панике и в стрессе
-
Это было мое следующее сообщение с вопросом, когда ждать инструкции? 😊 До портала1? Я к сожалению еще ничего не знаю
-
Спасибо!
-
И даже если после то тем более отдадут)
-
Татьяна, судя из моего опыта нет, но возможно у вас получится иначе.
-
Це був сарказм )
-
72204
-
Якщо Ви подавали до вступу закону в силу, то мають віддати паспорт, судячи з інформації
-
Який ваш НОК?
-
А як справи з сертифікатом квебекським? Щось чутно? Чи ще не було інструкцій?
-
Видимо да 🤷♀️
-
Я понимаю, я хочу понять если я зайду на портал в три ночи к примеру придет моя очередь,смогу ли я просто там провисеть до 10 ти утра обновляя странице,пока не станет активна кнопка, я об этом вам говорю
-
В вас досить гарні шанси пройти по CEC, якщо є куди перездавайте англійську, щоб ще трохи підвищити бал
-
Дуже дякую. Не звернув на це увагу. Бачив що нок входить до групи trades, тому і думав, що підходить під програму
-
50 на ТЕХ це десь в 10 раз більше ніж 400 на АОС )))
-
А чому 26, наче 20?
-
Наприкінці файлу є секція з нотатками офіцерів. Їх підозри/рекомендації/опрацювання документів.
12 Jan 2024, 17:45
Post 216070 of 407045
4 minutes ago