PR CUAET
-
То ще не довго. Моя 4 місяці йшла…
-
Доброго дня можна подаватися на дві програми зразу на гуманітарну та на swm?
-
В когось обновлявся статус, ті хто подавались в травні?
-
скажіть будь ласка а с практиці коли вони можуть відповісти на запит чи розглянути його?
-
Чекайте, на сайті написано що процес виготовлення може тривати до 3 місяців, і вони як я подивлюсь вкладаються в ті дати, у мене тільки вчора з'явилося третє повідомлення, подавався 11 квітня. Я думаю вам слід чекати змін в статусі наступного тижня
-
Якщо в мене owp, і я отримую цей номер, щоб податися на cwp за цим єкземпешном і працюю на роботодавця зараз то можна клеймити зразу 50 чи все-таки чекати поки прийде цей cwp
-
Только что 2600 человек испарилось за 5 минут
-
2 хв ... Ви можете зараз оновити дані , а потім за 72 години до візиту ....натиснути оновити дані і все ,знову 2 хв і маєте QR code
-
Но сайт очень плохо работает
-
Ага вже 206 в черзі за 20 хв
-
Доброго дня. Подав на федеральний етап по номінації Альберти 3 місяці назад. Поділіться будь-ласка інформацією скільки в середньому займає часу на получення самиї карти PR
-
У меня месяц прошел после eligibility и пока тишина, думаю что у каждого все индивидуально, подача 29.10.23
-
По этой группе между eligibility и портал 1 в среднем 4 месяца. Условие про 7 дней стандартное, конечно, ircc умеет удивлять, но пока без него не видела. Может скинете пост на который ссылаетесь, могла что-то пропустить. Я бы не рисковала писать на портал, что не в Канаде. Они и так еле шевелятся, а дай повод вообще отморозятся на неизвестный срок.
-
Ірина, я вибачаюсь, але можете під сказати в якому файлі цю інформацію можна подивитись?
-
Той чоловік написав, що "не військовозобов'язаний", а не "обмежено придатний". Це різні поняття. Якщо не військовозобов'язаний, то як може бути на обліку? Ось це і дивно.
-
Привіт Підкажіть будь ласка бо трохи не в темі, ще не подавався Але хіба не підійде просто довідка з дії ?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, сьогодні будуть слоти ?
-
Не знаю цього.
-
Подивіться в гілці Хронологія, там пишуть про різні програми.
-
Никто не понял через какое время выкидывает из кабинета. Вы видите картинку, что вы там под своим именем, но в какой-то момент - начиная создавать заявку - кидает заново в очередь. То есть нет пока точного понимания, сколько можно находится на портале, в своем акаунте без создания заявки.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago