PR CUAET
-
Нет, все правильно вы думаете! Главное что процесс пошел!
-
Права теж прострочені 🙃
-
Як довго вже чекаєте?Спочатку ви повинні були податися на новий ворк перміт. Якщо ваш ворк перміт закінчується то яка мета вашого перебування тут і для чого тоді віза?
-
Підкажіть, будь ласка, скільки коштують послуги адвоката для програми по возз'єднання сім'ї 🤔
-
Новий мають створити враховуючи усі запропоновані. Тобто усі ті 3 інших законопроекти також можуть бути розглянуті і додані до основного тексту
-
Я маю на увазі той найперший, від КМУ. Його розглянули, та відправили на доопрацювання, вже є висновок на офіційній сторінці законопроекту
-
Один из первых – от Гончаренко, и много чего отклонили.
-
Есть 3 рецензии, которые рассматривают, от разных депутатов/ноунеймов
-
Що?
-
Але той перший вже розглянули, та неприйняли, тому зараз мусять створити новий. Тепер треба дочекатись тексту нового
-
Аа, це якщо що, не редакція, і це була моя помилка так його назвати. Цей законопроект, один ІЗ тих, які були запропоновані
-
itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/43479
-
в третей рецензии
-
Це ви де такий текст знайшли?
-
Смотрю спам и все остальные папки почты каждый день, нет ничего.... Ну да ладно, само письмо это ж не важно? Главное, что аппликация в работе... Или я что то упускаю?
-
По моей программе (RNIP) трекер не отслеживается.... В пояснениях написано, что трекинг только для определенных программ
-
@prcuaetua попрошу виправити лексику людини якій я не відповідала і не запитувала про те чи є закон. У мене також є рідні.Одні на війні,інші ні. І це питання хвилює зараз більше тих які виїхали. Але мабуть ви думаєте що тільки вас це стосується @ih_shy якщо ви так привселюдно грубо висловлюютесь!Я говорю тільки про те що якщо так станеться то неможливо щоб чоловіки не ходили в консульство. І взагалі це не для вас було сказано.
-
права теж підійдуть
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, я маю дівоче прізвище в дипломі. Коли я створюю аккаунт на сайті WES, то я реєструюсь на своє поточне прізвище, а коли я додаю інформацію про свій диплом (Крок #2 - Add Credential) заплуталася, що саме мені потрібно ввести? інформацію як в дипломі, тобто дівоче прізвище чи теперішнє? Вибачте може повторно задаю те саме питання, але в чаті не знайшла відповідь, а на ютубі в різних відео по різному вказують. Дякую за відповідь!
-
так
12 Jan 2024, 17:45
Post 2167 of 395813
2 minutes ago