PR CUAET
-
Час зменшився вже не 24 місяці
-
Так
-
Тобто ви зайшли на сайт о 5 ранку і дочекалися аж до 9:30?
-
Все дуже складно. Я вже не виводжу на моїй роботі. Хочеться просто отримати скоріше номінацію щоб запустити федеральний етап і потім з пр звільнитися і піти туди де буде легше. Я ще в березні повинна була подаватися..
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
Я не знаю як займати чергу на післязавтра, чесно. Буде набагато більше людей і сайт буде лягати. Було б добре якщо б вони відключили сайт і включили о 10, тоді б реально було тільки з розрахунку фортуни А так люди будуть займати чергу ще завтра ввечері. Ті хто дойде до сайту раніше відкриття програми, їх викине знову в чергу через годину дві після їх черги. А чим ближче до 10ї тим більше буде черга.
-
Я ще в лютому...🤡🤡🤡
-
Якщо людина живе і працює офіційно в Европі але приїхала подати аплікацію на PR і повернулась в Європу.. це означає що у неї подвійте резиденство - тимчасове в Канаді і тимчасове або постійне в Європі Мабуть так і треба писати в аплікації Якщо писати Канада то ми не даємо повністю достовірну інформацію про себе
-
Вітаю,чи ви змогли оновити ohip картку згідно з термінами нового ВП? Теж шукаю інфо на цю тему.
-
Всем привет, сегодня в среду в 18:30 бесплатная тренировка по кикбоксингу в George Wainborn Park.Для любого возраста мужчин и женщин.Можно даже детей взять и друзей.Кому интересны детали пишите.
-
Всем привет, сегодня в среду в 18:30 бесплатная тренировка по кикбоксингу в George Wainborn Park.Для любого возраста мужчин и женщин.Можно даже детей взять и друзей.Кому интересны детали пишите.
-
Reported Timo Ranta [6948433307] to admins.
-
Скаргу надіслано
-
Ви відкриваєте свою аплікацію все уважно перевіряєте, дозаповнюєте, і знову натискаєте сабміт....
-
Я спіймала вчора слот в торонто о 6.07 висвітилося десь 5 дат на кінець серпня! І багато часу було! Я схопила перше ліпше! Для дитини! Переходила з різних дії як тут радили з 5.35. І вийшло!
-
Якщо під словом получить ви мали на увазі забрати вже виготовлений паспорт, то НІ. Ловити слот не треба для цього. А якщо вам треба подати заяву на виготовлення паспорту, то ТАК, треба ловити слот.
-
привіт , в мене теж така сама помилка я заповнила анкету та на сайті та відправила поштою в Оттаву з ВП , ще чекаю немає ніяких повідомлень пройшло вже майже 3 тижні ( взагалі розгляд 5 тижнів)
-
Я думала все відправляти новим листом на той імейл, який вказаний в листі. Потім подивилася лист запит на свідоцтво про народження, яке в нас було перед елиджибл і там була та сама електронна адреса, а я його додавала через веб-форму, тож вирішила і відповідь на елиджибл лист відправити через веб форму, бо читала тут в чаті, що довго немає відповіді чи отримали вони документи. Потім були вагання стосовно а може все ж на імейл 😂 відправила і туди. Але десь через 10 отримала відповідь (яка зазвичай приходить коли додаєш через веб форму), що документи додані до справи.
-
Вітання. Якщо я хочу прикріпити ще один документ після того, як вже сабмітед аплікацію на ворк перміт, це вже неможливо?
-
В нас провінційна, не вистачало місця, написали в основній таблиці please see the attached. Прям після форми приклали таблицю, все було одним документом. Все прийняли, pr вже отримали. Але на тому додатковому листі писали зверху імʼя та фамілію, UCI та далі, як в формі пункт 8. Personal history і нижче табличка
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago