PR CUAET
-
Я на інший номер дзвоню 18009598281
-
Я вводив сін та дату народження і мене кидало знову в те саме меню(
-
мається на увазі, не оновлювати сторінку, а змінювати типи подачі (наприклад переходити з до 16 і після 16, відповідно буде оновлюватися сторінка)
-
Спочатку потрібно вибрати пару опцій, дійти до введення sin, й потім чекати
-
Сказати можна лише те, що ми дізнаємося, як буде завтра, завтра
-
100 відсотків якись скам
-
🇨🇦Дозволи на роботу для українців без ЛМІА 🇺🇦 Для того щоб роботодавець зміг найняти іноземця, в більшості випадків необхідно отримати попередній дозвіл від держави - LMIA. У деяких ситуаціях роботодавці звільнені від такої необхідності, наприклад, коли фахівці знають французьку, отримали номінацію, або працювали на філію роботодавця поза Канадою тощо. Є різні причини, через які можуть бути видані закриті дозволи на роботу без LMIA. І ось тиждень тому з'явилася нова категорія – для громадян України. Називається ✅ Professionals – CUFTA [R204(a) – F72] ✅ ✍ Вимоги до заявника: – мати пропозицію щодо роботи на позицію в рамках TEER 0 або 1 (тобто висококваліфіковану роботу) – післяшкільна освіта не менше 4 років – 2 роки досвіду роботи у тому секторі, в якому пропонується працювати в Канаді. – Зарплата не нижче середньої за регіоном для даної професії ✍Доводити знання англійської мови не обов'язково, але офіцер має право запитати результати іспиту, якщо виникнуть сумніви. ✍ Такі дозволи на роботу будуть видаватися на один рік і їх можна буде продовжувати, підтверджуючи, що робота все ще є, людина необхідна і приносить користь Канаді. ✍ Усі професії підходять, крім таких: - професії у сфері охорони здоров'я, освіти та соціального обслуговування та суміжні професії - судді, адвокати та нотаріуси, за винятком іноземних юридичних консультантів - менеджери поштових та кур'єрських служб - менеджери операторів зв'язку - професії, пов'язані з індустрією культури (кіно, театр та ін.) - директори програм та сервісів відпочинку, спорту та фітнесу ✍ Подружжя працівників також може отримати відкритий дозвіл на роботу. Це може бути хорошим варіантом для деяких фахівців, хто працює в Канаді за дозволами CUAET і кому необхідно продовжити свій статус. (C) PinaCanada #ДозвілНаРоботу #безЛМІА #куает #лміа #cufta #cuaet #wp #WPExtension #newMeasuresUkraine
-
а чи хтось знає де про це можна почитати на сайті?
-
ви просто подзвонили і чекали на лінії слухаючи робота? або ж може я щось не те натискаю? або ж не на тей номер дзвоню? 800-387-1193?
-
Скільки коштує подача на PR? 575 з особи дорослої чи там ще потрібно щось оплачувати?
-
Тут більше питання чи не відхилять аплікацію через це
-
Як і старенькі без чернетки )) але стареньким з чернеткою треба ще потрапити на сайт. Доречі, в серпні ті чернетки вже зникнуть, я рахувала
-
Що ви мали на увазі «переходила з різних дії»?🙏
-
Если у паспорта ещё есть три года срока действия то стоит регистрироваться в этом или нет. Никак не пойму что делать.
-
А що з ВО документів у чоловіка є, і якою датою видані
-
Як ви вижили фізично ? Я не жартую . Ви не спали потроху ? Годинку- дві наприклад в проміжках
-
Я минулого місяця дві ночі і два дні не вилазила з сайту. І цілий тиждень роботи пропав
-
В кожного браузера (це називається клієнт) є свій унікальний ІД. Черга на сервері як раз і формується за допомогою цих ІД. Скільки різних клієнтів (браузерів), стільки і місць в черзі
-
дякую
-
дякую
12 Jan 2024, 17:45
217528/444104
3 minutes ago