PR CUAET
-
Ця порада applicable до 90% людей які мені пишуть в приват. Якщо прислухаєтеся до цієї поради, це часто може зекономити тисячі доларів, купу стресу, а можливо і роки часу.
-
Так вийшло що я майже одне і те ж пишу людям в приват коли мені описують свій кейс на гуманітарну програму. В основному кейс полягає в тому що немає куди вертатися, вдома нічого не тримає. Є діти, і є якісь медичні проблеми (чи у дітей чи у дорослих), але які не доходять до рівня medical inadmissibility.
-
Розміром А4
-
І я навіть його вам продублювала 20 хвилин назад в особисті повідомлення
-
Перед вашим повідомленням є моє де є відео про те як відправити які документи потрібні і також про конверт там теж інформація є просто потрібно переглянути повідомлення перед вами і питань у вас більше я думаю не буде
-
Підкажіть будь ласка, в якому конверті треба відправляти документи до Українського консульства для отримання довідки про несудимість і який конверт додати для зворотньої відправки? Дуже дякую!
-
Я чомусь думаю що якщо такі люди навіть вже отримали PR то вони явно вже не сидять в таких групах😂
-
Cкажіть, будь ласка, комусь вже приходило запрошення на біометрію ? Підтягнули оплату - але поки що тиша
-
Ви знаєте таких людей?
-
Наверное, более интересный вопрос будет: Есть ли здесь люди, которые сами подались по гуманитарной программе и получили PR? 🤣
-
Це стандартна форма яка відповідно стосується сім’ї (головний аплікант, його чоловік/дружина і діти) У мене наприклад немає дітей але мені все одно висвічує що потрібно відправити інформацію про подорожі дитини Особисто я просто залишила поля пустими якщо вони мене не стосувались
-
Дикую вам за інформацію )!
-
Як відправити документи на довідку про несудимість - детальне і покрокове відео: vm.tiktok.com/ZMjEF883p/
-
Подивіться де ви його вказували вперше . Може там десь стоїть щось не так
-
Так, все вірно. Таблиця абсолютно довільна, просто дві колонки період і зп в той період. Чи bullet point список навіть, як зручно. Головне щоб була інформація що ви були full time employee, 40 год на тиждень. Ну і вся решта необхідної інфи
-
Тобто вся інформація є … значить самому зробити лист вписати все , попросити підписати і поставити печатку колишнього роботодавця і це буде повноцінний reference letter?
-
Так э. У цій гілці писали вище. Пошукайте
-
Я мав на увазі таблиця ця має бути довільна з інтернету по зразку . ? На всіх роботах працював офіційно є витяги з дії про надходження і податки
-
Скрін подорожі.
-
Не зрозуміла вас. Звичайно що зп має бути ваша. Ще раз - якщо ви не памʼятаєте цю інформацію зверніться до податкової, вони вашу зп знають (якщо ви звичайно сплачували податки), або до бухгалтерії
12 Jan 2024, 17:45
16 minutes ago