PR CUAET
-
Коли я була в консульстві, вони сказали що відправлять. Та мы самі купували конверт, та писали свою адресу.
-
Це все один документ, обовʼязки, години роботу, зп. Обовʼязки беріть з опису вашого NOC і переформулюйте. Щоб не видно було що копіпаст, але суть співпадала. Найпростіше вам роботодавцю цей список надати, а їм просто провалідувати і підписати.
-
Роботодавець і не має цього знати. Наберіть в інтернеті щось типу Reference letter for Express Entry і зробіть листа. Роботодавець лише поставить цифри... кількість годин, зп...
-
Так
-
Мова про компанію в Україні?
-
Привіт всім , підскажіть будь ласка, хто брав довідки з роботи про стаж , виплати та які обовʼязки виконував ? для подання на пр ! Є якийсь формат , як має виглядати цей документ … а то колишній роботодавець не знає якою повинна бути довідка про обовʼязки мої на фірмі … про стаж і виплати проблем немає !! Дякую
-
parkaverenyals.com http://parkaverenyals.com/
-
Це все залежить від країни яка видає .
-
Будь ласка пишіть ваше запитання лише в релевантному топіку, а не в усіх. Так буде легше знаходити відповіді користуючись пошуком по чату. Термін дії довідки про несудимість залежить від програми, на яку ви подаєтесь. Частіше за все - 6 місяців, якщо ви продовжуєте знаходитись в цій країні. Ось тут більше деталей www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/about.html#long
-
Доброго дня. Чи зараховується апрентісшип в якості робочого досвіду для ПР?
-
у вашому випадку
-
Ні. Вона буде дійсна тільки 3 місяці.
-
Підкажіть, а якщо вісйськовий квиток залишився в Україні… Ми виїжджали ще до війни. Місто під жорсткою окупацією.. не має ніякої можливості його забрати… Якщо прийде запит на військовий квиток доведеться писати пояснення? Чи буде їм того достатньо..?
-
Дякую !
-
Так, беріть. Вище писали, якщо ви не буде знов повертатися у країну, вона безстрокова
-
Доброго дня! Хто може підказати чи мають термін дії довідки про несудимість? Я зараз в Польщі і планувала взяти тут довідку про несудимість але подаватись на ПР планую весною Чи є сенс отримувати зараз довідку?
-
Доброго дня! Хто може підказати чи мають термін дії довідки про несудимість? Я зараз в Польщі і планувала взяти тут довідку про несудимість але подаватись на ПР планую весною Чи є сенс отримувати зараз довідку?
-
Ребята, я только что дозвонилась до офицера. С первого раза 😀. Информация для тех, кто не оплатил сразу биометрию и теперь не знает, как прикрепить чек. Офицер сказал, если Вы отправили чек через веб форму (я писала выше как это сделать), то можно не волноваться. Всем удачи!
-
Резидентськоі картки не було ? Там є номери
-
Привіт. А через дію не пробували заказати. Для Канади Крим це Україна.
12 Jan 2024, 17:45
Post 21803 of 400572
4 minutes ago