PR CUAET
-
VPN (англ. virtual private network — «виртуальная частная сеть») - это технология, которая позволяет обеспечить одно или несколько сетевых соединений поверх чьей-либо другой сети • VPN защищает ваш трафик от отслеживания, постороннего вмешательства и цензуры . VPN создает зашифрованный туннель для ваших данных, защищает вашу онлайн-личность, скрывая Р-адрес, и позволяет безопасно использовать общедоступные точки доступа Wi-Fi 4
-
Дякую за відповідь
-
Що таке «впн»?
-
Так, після трп, був sjtd
-
Так, все вірно
-
Я не знаю, в аеропорті видали овп та трп
-
Якщо вам вже прийшло підтвердження продовжити перміт можна. Якщо ні треба буде інші методи щоб продовжити перміт або візітор рекорд або trp.
-
Привет, кто возвращал деньги за иммиграционный тест по MSP (BC) ? Какой алгоритм? Кто где проходил чтобы не дорого вышло относительно Получил письмо подтверждение еще 4 июня, но не получил сервис карту. Может я что то упустил? Нужно ли ехать в ICBC для регистрации дополнительной ?
-
Питання: якщо людина подалася на PR, але не отримає його до строку закінчення WP, то її знаходження в Канаді буде легальним, бо документи на розгляді, чи треба буде виїжджати з Канади? Дякую.
-
Дякую,цей vpn знаю ,подумав просто що це ще якийсь спосіб оновити облікові
-
Потрібно заздалегіть подбати про продовження або зміну статусу, залежно що в той час вам доступно
-
На жаль автоматом ваш статус не продовжується, відповідно перебування буде НЕ легальним
-
Дякую всім за відповідь)
-
Ви обмежені умовами вашого ТРП, як людина яка попала в Канаду inadmissible. Тут або подаватися на новий ТРП+ВП, або виїхати і наново вїхати, але при виїзді ви втрачаєте ТРП і ВП
-
Підтвердження, що заявка в розгляді?
-
Цікаво. Справа в тому що ТРП має втрачати дію при виїзді. Але якщо є новий паспорт і віза, то назад впускають, але статус може бути вже простий візиторський з того моменту. Я б вам рекомендував подзвонити в IRCC і уточнити цей момент
-
При SJTD тільки і могли видавати ТРП. Без паспорта інші статуси не мають права давати
-
Та ще в неї ж ворк пермит
-
Так
-
Дружина також була на ТРП? В неї є новий паспорт і віза?
12 Jan 2024, 17:45
Post 218313 of 408041
about a minute ago