PR CUAET
-
Привет, кто возвращал деньги за иммиграционный тест по MSP (BC) ? Какой алгоритм? Кто где проходил чтобы не дорого вышло относительно Получил письмо подтверждение еще 4 июня, но не получил сервис карту. Может я что то упустил? Нужно ли ехать в ICBC для регистрации дополнительной ?
-
Питання: якщо людина подалася на PR, але не отримає його до строку закінчення WP, то її знаходження в Канаді буде легальним, бо документи на розгляді, чи треба буде виїжджати з Канади? Дякую.
-
Дякую,цей vpn знаю ,подумав просто що це ще якийсь спосіб оновити облікові
-
Потрібно заздалегіть подбати про продовження або зміну статусу, залежно що в той час вам доступно
-
На жаль автоматом ваш статус не продовжується, відповідно перебування буде НЕ легальним
-
Дякую всім за відповідь)
-
Ви обмежені умовами вашого ТРП, як людина яка попала в Канаду inadmissible. Тут або подаватися на новий ТРП+ВП, або виїхати і наново вїхати, але при виїзді ви втрачаєте ТРП і ВП
-
Підтвердження, що заявка в розгляді?
-
Цікаво. Справа в тому що ТРП має втрачати дію при виїзді. Але якщо є новий паспорт і віза, то назад впускають, але статус може бути вже простий візиторський з того моменту. Я б вам рекомендував подзвонити в IRCC і уточнити цей момент
-
При SJTD тільки і могли видавати ТРП. Без паспорта інші статуси не мають права давати
-
Та ще в неї ж ворк пермит
-
Так
-
Дружина також була на ТРП? В неї є новий паспорт і віза?
-
На ТРП подаються ті хто inadmissible. Теоретично для цього треба не мати паспорту і не могти його отримати, або прострочити статус наприклад. Тому що якщо ви "вирішили" проблему, яка призвела до отримання ТРП (у вашому випадку відсутність паспорту) то новий ТРП вам не положено. Але якщо ви саме на ТРП, то по виїзду він мав би втрачати силу.
-
Здаеться треба проконсультуватись
-
І взагалі я не пам'ятаю, щоб кому-то видали овп та трп при sjtd...
-
Добрий вечір, шукаю хто може підготувати до здачі тесту? Ваші рекомендації будь ласка 🙏
-
Дякую. Остапе, можете порадити консультанта в Монреалі, будь ласка.
-
Поперше як на це податися, на яких умовах, подруге моя дружина виїжджала та поверталась, усе так и залишилось...
-
Здаеться я забукаю з вами консультацію цього місяца якщо можна, а то трохи складно усе...
12 Jan 2024, 17:45
Post 218320 of 404197
about a minute ago