PR CUAET
-
І взагалі я не пам'ятаю, щоб кому-то видали овп та трп при sjtd...
-
Добрий вечір, шукаю хто може підготувати до здачі тесту? Ваші рекомендації будь ласка 🙏
-
Дякую. Остапе, можете порадити консультанта в Монреалі, будь ласка.
-
Поперше як на це податися, на яких умовах, подруге моя дружина виїжджала та поверталась, усе так и залишилось...
-
Здаеться я забукаю з вами консультацію цього місяца якщо можна, а то трохи складно усе...
-
Як не дивно поки не можна депортувати в Україну, найбезпечнішим варіантом буде якраз подача на новий ТРП, і якщо не дадуть заздалегіть, протермінувати статус в Канаді, і подавтаися знову як inadmissible person on non-compliant grounds.
-
А якщо у дітей 7 років и 4 рочки закінчується паспорти в березні 2025, чи можу я за два місяці прийти в консульство і відстояти живу чергу? Чи треба все одно ловити слот?
-
Так. ТРП це не хороший статус. Це переважно для "крайніх випадків" і там вибирати не приходиться
-
Якщо вам по Українській програмі, чи продовженню статусів, то це федеральні процеси, і я можу з задоволенням вас проконсультувати.
-
Це якесь замкнуте коло
-
ВП може бути привязаний до ТРП або ні. Якщо привязаний, то має втрачати дію разом з ТРП
-
Також цікаво 👂. Саме в Едмонтоні.
-
Так а якщо я зробив новий паспорт, TRP ж мав втратити силу? Вони мені видали новий ворк пермит на новий паспорт. Мабуть їм можна на це вказати через кризову форму? До речі, дружині ще чекаємо на рішення щодо подовження вп, можливо, якщо вона виїжджала, вона автоматично втратила його, і їй подовжать на +3 рокі? Вибачаюсь, що багато питань
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка,ми подалися 25 грудня Калгарі,я так розумію це довго чекати,та якось так вийшло пропустити справку від натаріуса,нам її якось потрібно додати?чи чекати коли вже будуть роздягати наші документи?дякую
-
Порекомендуйте будь ласка, в кого робили переклад ?
-
Ні, ТРП сам не пропадає, навіть якщо є новий паспорт. Тільки після виїзду. І тоді при повторному в'їзді можна пробувати інший статус, або подаватися ззакордону. Також бувають ТРП з мультивїздом, тоді вони не втрачають силу. Але в межах Канади зіскочити з ТРП на інший чистий тимчасовий статус не вийде. Тільки на наступний ТРП, на ПР, або подача на інші статуси ззакордону
-
Друзі підскажіть будь ласка ,у Оттаві (коли роблять новий загран паспорт ) де оплачувати і як?поділитесь опитом ,дякую
-
І останне на сьогодні, на якій підставі мені тоді продлять мій трп, якщо я маю паспорт. На це взагалі можна сподіватись?
-
Пишите в личку
-
Event counter
12 Jan 2024, 17:45
Post 218335 of 389554
6 minutes ago