PR CUAET
-
Не всі ж сидять в чаті . Багатьох подають консультанти . Тому взагалі важко сказати
-
Я подавалась 26 жовтня, eligibility прийшло 19 березня з офісу в Niagara Falls, з тих пір тиша...
-
О. Супер! Я збережу вас.
-
Я ж за що і кажу що унас тут тільки цей чат претендує на 20% квот
-
Збережіть мій контакт на випадок якщо будете в Едмонтоні.
-
Дякую дуже
-
Всім привіт. Хочу відкрити РЕСП в квестрейді. Підкажіть пліз як порахувати контрібьюшин рум і бонуси від гаверменту? На оф сайті якось досить сухо описано майже без цифр. Можливо хтось вже стикався?
-
Я б вам радив пробувати вже зараз податися на TRP - бо процесинг 6-10 місяців. І якщо дадуть по цьому подаватися на ПР. Якщо не дадуть, тоді розглядати варіанти з LMIA
-
😂😂😂
-
я так само ☺️
-
Я і ще тисяч 10
-
78 людей відповіли на опитування
-
Я працюю як всі прості смертні 🥹😂😂😂 пн по пт 8-5. Деколи сб. Неділя завжди вільна. Муж мій демократичний дуже тому після робочий час я вільна для кави, чаю і всього решта😊,
-
Хтось ще пам'ятає минулого разу які дебітові картки не проходили? Яких банків?
-
Теоретично, але поки будете робити новий статус то ви будете без статусу. Бо задалегіть податися і бути в maintained from TRP не можна.
-
Не принципово
-
Доброго ранку, громадо! Виникло ще запитання щодо оновлення WP, старий дозвіл ще діє до квітня 2025, але так як програма дуже повільна - подалась на новий WP, нещодавно отримала. Як вважаєте - потрібно одразу всюди повідомляти про отримання нового WP, чи можна ще трохи зачекати, авось до НР прийде ПР?
-
@OstapBosak В мене 12 міс (рік) роботи був 18 травня, 6 червня виданий референс леттер, і працюю я на тій самій роботі Я правильно розумію, що підходить? Вчора вночі тільки побачила, що криво написали свіжий референс леттер, то доведеться подавати старий
-
Воно зберігалося, коли перескакуєш на інші розділи
-
Альберта була приваблива тим що балів немає. Якщо введуть бали, більшість Українців відпаде за незнанням мови.
12 Jan 2024, 17:45
Post 218745 of 412113
30 minutes ago