PR CUAET
-
Ничего не тыкал, автоматически разморозило?
-
Черга полетіла швидко.
-
Як з заявами на консульство чи візи США. Відкривають на декілька хвилин, спати закінчились і все… ніхто не сидить сивину не заробляє собі. Це ж капец якийсь.
-
Мене відібрали OINP HCP STEM + EE з 473 в жовтні 2023. Іноді бувають супер-низькі бали
-
Це для того, щоб мати шанси пройти по французькому відбору. Якщо балів вже наявних впритик і нема способу покращити, то варіант фр дуже навіть ок. Єдине - треба високий рівень мати і це все час, що теж треба врахувати
-
так, я як раз французьку вчу, але мені до слб7 її роки 2 ще вчити мінімум
-
Ні, не потрібно. Вони самі перевіряють.
-
оновлювала
-
Давайте може зробимо якусь демонстрацію
-
Ви оновлювали сторінку після таймауту? Чи чекали і воно само оновилося?
-
Посмотрите закрепленные сообщение или по поиску в чате. Тут есть основные критерии.
-
а, я неправильно зрозуміла, бо прочитала, що треба 7, але якщо є інглійська то можна і 5 з французької
-
Від обох цих факторів, Ваш запит повинен долетіти до сервера саме в ту мілісекунд коли він готовий почати приймати людей в чергу.
-
Пустило,я заповнила інфу і при переході на наступний етап знову викинуло😔
-
С этими очередями и просто сабмитнуть как в лотерею выиграть
-
Підкажіть чи знає хтось , чи потрібно довідку про несудимість з Канади ?
-
Может они дадут создать драфты всем желающим?)
-
Clb 7 і вище має бути з французької, але у профайлі можна для додаткових балів додати англійську і вона може бути clb 5. Звичайно, що для французького відбору саме французька має бути домінуючою мовою із високими балами
-
А ще за одно варто додати до вимог протестувальників зменшення вартості житла, і запровадження програми з працевлаштування всіх бажаючих 😂
-
Не знаю від чого це залежить, від швидкості інтернету, чи від удачі
12 Jan 2024, 17:45
Post 219748 of 401146
3 minutes ago