PR CUAET
-
Ні, не потрібно. Вони самі перевіряють.
-
оновлювала
-
Давайте може зробимо якусь демонстрацію
-
Ви оновлювали сторінку після таймауту? Чи чекали і воно само оновилося?
-
Посмотрите закрепленные сообщение или по поиску в чате. Тут есть основные критерии.
-
а, я неправильно зрозуміла, бо прочитала, що треба 7, але якщо є інглійська то можна і 5 з французької
-
Від обох цих факторів, Ваш запит повинен долетіти до сервера саме в ту мілісекунд коли він готовий почати приймати людей в чергу.
-
Пустило,я заповнила інфу і при переході на наступний етап знову викинуло😔
-
С этими очередями и просто сабмитнуть как в лотерею выиграть
-
Підкажіть чи знає хтось , чи потрібно довідку про несудимість з Канади ?
-
Может они дадут создать драфты всем желающим?)
-
Clb 7 і вище має бути з французької, але у профайлі можна для додаткових балів додати англійську і вона може бути clb 5. Звичайно, що для французького відбору саме французька має бути домінуючою мовою із високими балами
-
А ще за одно варто додати до вимог протестувальників зменшення вартості житла, і запровадження програми з працевлаштування всіх бажаючих 😂
-
Не знаю від чого це залежить, від швидкості інтернету, чи від удачі
-
Пустило на сайт?
-
І що саме робити? Це ж не від Албюерти залежить а від федералів нажаль
-
В мене теж була на лінку. На двох комп’ютерах і браузерах. В мене довше писало, що ще портал закритий , а потім кинуло в 8000 тис
-
Правда я 1736, но все равно 🥹🥹🥹
-
вибачте, ащо дасть слб5 з французької? вибірка франкофонів з слб7 іде ж, а просто балів там не дуже додається
-
Я только что так пересрала, отключился интернет на ноуте, обратно его включить без перезагрузки не выходит. И вот я перезагрузила, открыла браузер и мое место сохранилось 🥹
12 Jan 2024, 17:45
Post 219754 of 407939
3 minutes ago