PR CUAET
-
это потому что программа закрыта и вы не можете уже редактировать свой драфт, нужно ждать следующего месяца
-
Цілі досягнуто(
-
Напишіть в приват краще
-
Прикольно. Как вас удалось зайти на начальную очередь?
-
Возникла проблема, не печатается ничего в строке alternate contact. У кого то было такое?
-
Яка у вас ціна за подачу ?
-
Аналогічно 😭
-
Ми встигли податися , були 100 в черзі зранку, сайт почав лягати і тупити вже майже під кінець подачі
-
Потенційно так.
-
60 дней( походу да(( обидно..та же история
-
Це певно зроблено Адміністрацією щоб можна було якось керувати чатом, а не 100повідомлкнь /хвилина Я особисто не ставила ліміт
-
Я была 865, не успела
-
Дало заповнити лише першу сторінку. Друга відкрилася, але у жодне поле не дало внести інфу. Нажимаю Save, але не хоче зберігати, бо сторінка В не заповнена. Хто знає, що робити?
-
Я мала на увазі, що дата може бути інша для AOS А так - пішла робити домашку з французької 😅
-
хтось знає взагалі чого так багато почало подаватись на цю програму в цьому році в порівнянні з минулими?
-
Якщо почав заявку в червні, сьогодні навіть не змогла зайти на сайт. То на слідуючий місяць видалиться заявка і все з початку?
-
У нас був чоловік головним аплікантом, бо мав роботу. Я взагалі не працювала ні дня до отримання піару. Працювати пішла тільки після отримання PR. Краще працювати обом, але ж не завжди так виходить
-
Сумарно подача протрималася 3 години 20 хвилин. Будемо мати орієнтир
-
Тому що заходять на портал і виходять коли бачать що вже все
-
Ви не розумієте принципу. Якщо дуже спрощено, то вони якраз і пустили на сайт для заповнення умовні 500 чоловік, щоб сайт не виснув, решту поставили в чергу на іншому сервері, і коли хтось закінчував аплікацію і виходив з сайту вони брали людей з черги на їх місце.
12 Jan 2024, 17:45
Post 220315 of 391877
2 minutes ago