PR CUAET
-
федерали не робили прискорений процес для українців, тільки деякі провінції для провінційних програм це робили.
-
Я в травні подавав
-
Але всі робили одне і те саме, ну багато хто . Навіть не знаю, що тут сказати. Елемент везіння і все
-
Який % відмов ?
-
Просто интересно, как можно продать место в онлайн очереди? 😁
-
Не тот чат
-
Це замкнене коло. Я їм ще в квітні писати на мейл почала і відповіли лише через півтора місяці в червні, тепер знов тиша
-
Что система не справедлива, что горят ворк пермиты, что люди получают тут образование, что работают на гавермент и тд.... и говорят что вы дальше может будем состязаться на руках,кто-кого...короче все возмущены, но не украинцы,нащих там 3комента
-
Seriously?! You let highly educated people, some speaking three languages, race for a spot in an online queue? What's next—a physical race on a track to test abilities? Can you imagine going through such a painful process? We are real people, just like you, not merely numbers.- twitter
-
Update Подача 6 грудня. Лист на біометрію 11 липня
-
Так, синхронно і ту і ту оновлювала , нічого не чекала . Це точно не варіант
-
Що пишуть?)
-
дякую за підтримку, разом чекати легше
-
А сторінку де було написано портал закритий Ви також постійно обновляли чи просто чекали на автоматичне оновлення?
-
А потім, а чого наші прівілегії повідміняли? БО!
-
Комменты в твиттере просто горят....люди в шоке..
-
Відправляла 14, 16 лютого вони отримали і досі тихо. На мейл досилала їм витяг, але толку як і результату поки 0😒
-
На скільки мені відомо, це було введено для тих, кому по якихось причинах( термін паспорту) дали ворк перміт не на повні 3 роки. Але в березні почали всім масово давати ворк перміти ще на 3 роки. Це з тієі їнформаціі, що я вичитала в різних групах. Я не гарантую, що ця інформація є на 100% вірною.
-
Я дзвонила їм і питала за це, сказали що їм не вистачає інформації, що в додатку тільки частина того, що я вивчала, хоча по факту я кажу їм що це все, що було.
-
Ви з телефону заповнили?
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago