PR CUAET
-
Всі так робили. Але система в долі секунди взяла когось іншого
-
Було б чудово 🔥🔥🔥🔥
-
Якого листа? Може, скинете, ми перефразуємо і теж доєднаємось?
-
У вас є профіль на IRCC (наприклад, з часів подачі на CUAET)? То в ньому буде дата останньої біометрії.
-
у мене сьогодні цілей день проблеми з пвторизацію на сайті, хтось ще стикався? ні через банк ні через дію лол
-
Не розумію як таке може бути я з 8 ранку спостерігала за програмою щоб бути в перших рядах а о 10 годині як відкрилася програма я була 3800як це 💁♀️
-
Пам'ятаєте, колись тут проводили опитування про місяць подачі. Наскільки я пригадаю, то листопад проголосувало серед чатівців 48%. А грудень -14%. Так що є надія, що рух буде швидшим) У всякому разі хочеться вірити)
-
Pryanichek Ninus Я писала їм у твітері в коментарях з проханням розглянути варіант не видаляти заявки бо так ми втрачаємо шанси Я думаю, що якщо більше людей звернуть на це увагу, то більші шанси, що вони рлзглянуть такий варіант
-
Думаєте, це може залежати від комп’ютера ?
-
Те саме в нас. Подача 28 жовтня. Eligibility 16 березня від офісу Ніагара. Був один запит на доньку яка досягла 18-ти років. Чекаємо дуже на Портали 🤗
-
Мене подавав імміграційний консультант, знаю що у нього MacBook і зайшов рівно о 10
-
На ЕЕ треба запрошення. Знайома вже 5 місяців з аналогічними даними і так запрошення від Альберти і не отримала. Теж через AOS подається.
-
Може, йому 58
-
Якщо у вас сабміт і залишилася оплата, пробуйте контактувати з гарячою лінією)
-
те саме питання
-
Дякую
-
Потому что уже квоты набраны, кнопку подачи выключили
-
Все наши коменты в неизвестном канадцам телеграмме
-
уже набрали
-
Можемо вам в цьому допомогти, пишіть в особисті